屌你老母,前面阿伯投保守民主派

603 回覆
205 Like 1080 Dislike
輸打贏要就係你班撚樣
尊重唔同政見嘅同唔人,本土派要人
咩為之輸打贏要 係咪冇啱自己心水嘅候選人唔含就叫輸打贏要你咪繼續罵 反正我一票不投民主黨
收聲啦

放假都OT
sor 1999, 唔係屌阿伯, 係 吹深黃手足落街投票
幫深黃拉票,尊重阿伯自由,結果係保守會焗含
agger,深黃手足落街投票
今日唔知聽日事,聽日隨時拉人封鋪冇得投
泛民狗比我踢爆咗老羞成怒
樓豬同中共有咩分別
sor 1999, 唔係屌阿伯, 係 吹深黃手足落街投票
旨在幫深黃拉票,尊重阿伯自由,結果係保守會焗含
滿意未啊可以收工
唔係想屌阿伯, 係 吹深黃手足落街投票
Dllm 只係助語詞
已fw 晒whatsapp , 呢個post 都係旨在吹雞
各位快d share 以下資料

https://legco2020.vote4.hk/primaries/
民主派初選
民主派初選懶人包
🗓 7.11(六)、7.12(日)9am - 9pm,留意部份票站開放時間不同。
🏛 你可於全區任何一個票站投票,不一定到自己區議會選區投票。
1️⃣ 進入票站之前,Android 用家請先安裝普及投票4.0於自己的Android 智能電話,iOS 用家到時則會使用網頁版進行投票。
2️⃣ 向工作人員展示身分證,以供驗證。
3️⃣ 向工作人員展示以下任何文件:
(a)住址證明
(b)過去的投票通知
你都係駁唔到我論點
咪撚再理白票黨啦
擺到明五毛搞分化
自己做好就得
連登仔根本連民主係咩都搞唔清楚
可以,連登手足最緊要立即落街投各自認為嘅深黃候選人
藍屍點會去
曾國衛講兩句佢地笠晒水
街尾見到街頭票站條龍都掉頭走
係呀
咁都要屌人老母呀
人地唔出黎又話人廢老 出左黎投其他人又唔啱你心水 收皮啦

Fw 呢d 圖俾佢地
本身以為初選後生投得比較多,可以借啲意踢走班守舊派,點知...仲有一班應該見邊個知名度高就投
你自由,其他未投嘅深黃手足快d 落街投深黃你認為嘅候選人
可以咁講,分分鐘係綠藍偏藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞