[出去投票啦]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [886]

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
入加利殊 辛祖 飯已經補返喇
重點培訓綠木長打右前,買個平價即食右前有無得諗
同埋bump哂辛祖,都無前買中鋒後備、防中啦
曼聯本身英人home grown都夠數
真係慘,lin係青訓,史波當年好似一千萬鎊左右買返黎,宗師係三個入面最貴買返黎,依家黎而最唔值錢
你地狂j件格利殊我睇source
撞車單野之後蘇c克查已經blacklist 咗佢
係近排吹曼城買佢先搵曼枱價
留隊我地仲死
真係由細睇到佢大
咁宗師肯定唔止10m
但曼聯缺咗個右翼咁多年
史波算係咁啦,20M賣出去係有錢賺架
我睇其他source係話pogba續約買佢個priotity低咗好多
史波有意大利source講傾掂咗17m+3m add on
lin 20m 係之前吹出黎
宗師成撚傷仲賣到10m已經要還神
買完sancho之後,買多個中場/中堅已經滿分
希望今晚Dean可以頂住軌
未買bruno之前就一定有scout過格利殊
買完bruno之後一直都冇風吹過買佢
得daily star sun 呢啲濕鳩報吹
希望可以清曬lin, jones, rojo
好茅盾而家前3個都好in form
買個星級正選唔知犧牲邊個好
當然而家run得咁順好大原因係般普中場打點哂
減輕前面壓力
G5 -
As stated before, club seem to be gearing more towards a defensive signing before the creative midfielder signing in terms of priority.

They can't yet make their mind up regarding Grealish or VDB. Both are still possible, but the club is dragging. It's starting to have the feel of Bruno last summer, where could legitimately see the decision pushed out to the next window. The position is a priority, but perhaps not as high priority as it would've been before. They don't want to make the wrong call.

唔會有犧牲,而家無歐戰睇落賽程好輕鬆

下季踢四線就唔夠人用
rojo好似都有傳佢老鄉球會想買佢

但報價7m
一季60場
4個正選我真係唔明點會犧牲
尤其sob講明greenwood要錫住用
當年30m唔賣俾拖肥好戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞