[出去投票啦]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [886]

1001 回覆
22 Like 1 Dislike

中場中真係夠班踢其實得3-4個人
Matic 妹 般
再加輪換料Fred mctom
要踢三個位

起碼都要買多一個啦
投票
依加係咪無左教去曼巿睇波買飛果條Link?
飯其實睇落好一般
上場個Douglas Luiz重Sharp
難買咖,又無得gurantee 佢first team position,for rotation 又買唔到咁好既球員,所以我覺買vdb最好,可以俾佢fight for starting XI 又可以做個好好既rotation player

Sor中英夾雜
曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區FAQ!

想知去Old Trafford朝聖,係邊度買波飛最平最有保證﹖

想知係Old Trafford睇波,坐邊個看台最爽﹖

想知去Carrington訓練基地度等班球員攞簽名同合照應該點做﹖

想知新球季係邊度買波衫最平、印字最好﹖

想知點寄信去曼聯官方問佢攞球星相同簽名﹖

同埋想知一啲遊覽曼徹斯特市小Tips﹖

詳情請click入https://goo.gl/wLBkmb。另歡迎各位有興趣留啲心得分享比巴打們嘅巴打,係以上嘅link度留下備註,小弟會幫手加落篇文度(記得加番自己個會員名,方便credit你!)。大家亦可以係曼po度留言,我見到嘅話亦會加番落個google doc度。如果1001開po嘅巴打覺得啱洗,歡迎將啲FAQ或者呢一段文字放係第二個comment度,方便大家查閱。覺得冇需要嘅請ignore。特別感謝【Berbatov】、【黑白灰......】、【特西】、【活華特】、【SNOOZE】、【朗隊】以及【曼聯聯盟2】之巴打提供心得。

死獌狗上
依位巴打我有無記錯你? 以前摩狗未炒你好似話未炒就點都支持佢, 只要佢想用馬仔換爛牙佬你都支持?

就算大家覺得摩狗係破壞緊隊波你都話要支持佢落去
正皮俾topic
正皮俾topic 終於改返
拉埋屋企人去投票
正皮
飯叫價75m
Bobby Sir個阿哥Jack走咗,當年一齊拎世界杯
投票
我幫手既票站無間斷有人投票
你無記錯呀
我覺得一日未炒都要用支持佢嘅方法佢做
一係就即刻炒咗佢 所以我唔支持木仔到摩三收水喉
摩佬有咩問題嗰陣我都有講 只係原則一樣 唔炒都要撐
等如上半季Sob比人屌到So狗嘅時候我都係話點都唔炒得要比佢試落去 唔係見到有成績就撐無成績就狗前狗後
原則問題
*2 但真係冇金水圍咁癲
但你有原則到摩狗明顯破壞隊波都捱wor
改返topic又唔改po number

有錢大撚哂咩
咁就應該屌唔炒佢嘅木仔 摩佬都係行返自己嗰套 搵馬仔換爛牙金章安擺明係佢拿手好戲 你信佢就要信到底 唔信就麻煩炒
再推落去就係屌木仔唔請DoF可以斷症摩佬破壞緊隊波盡快炒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞