[出去投票啦]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [886]

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
所以就係取決於出佢定買個星級正選右前番黎
如果綠木再操大隻再進步打正前就正
真心4/15去國米都應該拎到正選踢
14個定位係咩其實......
16M 英倫passport value + 4m 球員自身價值
似係你中文差
Agree覺得真係要vdb,做輪換又好,pogba bruno傷左又可以踢佢兩個個位
再講我都諗唔到其他好似vdb條件嘅中場
Jones 勁過 Skirna 迪維積 定係 高甸?😅
歡樂組
一路搞衰隊波係你依家回望番當時而得出嘅結論喎。

講真當初買廢老,馬迪,山狗大家J到虛脫啦。用得摩佬你就預左佢係買一大批高齡球員盡地一煲之後做老人院,咁喺佢角道用馬仔換金章安其實都好合理。摩佬問題係戰術守舊,同球員關係極差,但你課足班聽話嘅廢老俾佢真係有貨交喎。如果你唔信佢嗰套,咁當初點解要揾佢先。

根本上費sir走左之後依7年管理層都一直揾唔到方向 ,次次都半途而廢。揾v92想搞青訓,俾人玩得兩年就無冠心急踢走人揾摩佬衝冠。摩佬第二年,問心啦係鏝太勁姐之後人地想完整個球隊(至少佢角度),管理層又唔再信佢,又揾番蘇sir搞青訓。今年上半季蘇sir又柒,又吹風揾普狗。管理層咁去睇隊波你叫番費sir出山都係得個炒字
4唔撚得掛
咁撚魯莽
正選係Skriniar + de Vrij
另外
Bastoni Starting eleven: 16 Jones 就唔會差得過呢件
Godín Starting eleven: 14 但下年就35
永遠懷念
好難講 意甲平時都唔係好逼人 打開英超班人就係做得足啲
你撚羊唔魯莽咩
佢盲撐左好耐啦
般爐黎到既表現根本冇得再幫廢連兜
用現今角度睇2003-2005年曼,費sir應該俾人屌到提早中風都似
有冇師兄有睇f1 法拉利第10 11名
而家慘到要幫Jones 諗埋去邊隊岩踢
我翼衛
負責入波多過防守
舊時成日話出馬達咪一鳩樣
而家整個搬爐返黎場場都有貨
冇野講
抵死
國米權鬥緊,干地除時又唔撈 屌帥接手
今季架垃圾車係咁上下啦,一邊揸一邊搶軚,都唔知揸車定救車
本手車廢,仲要落雨 預期中
Jones 都係
不過入自己龍多過對面龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞