【KFC叫雞機】張繼聰實測 試幾次都叫唔到雞

325 回覆
245 Like 3 Dislike
正皮俾叫雞聰嘅
抵佢食到淫kay

其實點解咁多人會覺得佢食到淫kay係幾生修到?
淫k副偈係正嘅,但諗起佢同eason,張生頂綠帽由頭笠到落腳喎

到呢個年代竟然仲有人攞呢單嘢講

講一世架喎
關年代咩事,連登仔成日笑人綠帽唔怕戴 最緊要除得快同主張中出即飛,但又話張生食到淫kay係執到,咩理論

Eason同kay有路從來都係9吹 少少證據都冇,相都冇張

明顯假新聞
第一次見有人當真咁講
想睇西瓜夾森美會點應
譚仔呀姐用唔用到部機買雞

基甩

巴勒之甩
正皮俾叫雞聰嘅
抵佢食到淫kay

淫k副偈係正嘅,但諗起佢同eason,張生頂綠帽由頭笠到落腳喎

講一世架喎
關年代咩事,連登仔成日笑人綠帽唔怕戴 最緊要除得快同主張中出即飛,但又話張生食到淫kay係執到,咩理論

明顯假新聞
第一次見有人當真咁講

假說話講一百次就有傻仔當真,
呢個世界要好多唔用腦嘅人先運轉到都係事實,
好似容春卷單野咁,
好多傻仔聽人講幾次就當正係真人真事,
又唔知呢啲春卷乒乓波由80年代關之琳傳到而家,
比人撚左狗咁多年都唔知
部機真係柒到喊
正皮俾叫雞聰嘅
抵佢食到淫kay

講一世架喎

明顯假新聞
第一次見有人當真咁講

我係睇完張濛朧側面心心疑似床照之後好白痴咁信咗
果然係世界級9upper
好似M記咁篤咪算鳩數囉
嘩, 張繼聰呢D咪㩒撈囉, 抵讚
正皮俾叫雞聰嘅
抵佢食到淫kay

講一世架喎

明顯假新聞
第一次見有人當真咁講

緋聞緊有人信有人唔信嫁啦
兩邊都無可能肯定嫁
嘩, 張繼聰呢D咪㩒撈囉, 抵讚

反而女主持真係唔識撈
句句都要窒部機
佢寫歌年代已經like佢,都唔明D人係要串佢靠Kay做咩

想靠才能出頭又要比人話無撚用,你話係香港尋理想係幾戇鳩嘅事

BTW,月頭睇Logan先係戲院第一次真人見過佢,根本就同阿Kay天生一對,係D撚樣唔抵得人幸福

講一世架喎

明顯假新聞
第一次見有人當真咁講

緋聞緊有人信有人唔信嫁啦
兩邊都無可能肯定嫁

由搞笑變認真 三人成虎
留名
屌 都唔知部野點出到街
大佬呀 唔係用語音體感就好撚勁架嘛
抵你成世爬唔過m記
個老細心諗今次仆街
張繼聰已經幫佢補好多獲
宜啲急才其實唔難

旁觀者梗係唔難

馬後炮係無難度

果個環境咁多人咁緊張fail咁多次都仲有急才
連登仔就會旁觀一句:其實唔難
咁叫有急才?

學識坐小巴嗌有落先啦話人

當我唔識小巴嗌有落啦
咁滿意未

柒頭皮 用呢啲方法答人嘅你仲同人講有急才
你老母生你出嚟之後應該就未滿意過喇
老老實實佢一唔用個咪講即刻就得
好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞