【KFC叫雞機】張繼聰實測 試幾次都叫唔到雞

325 回覆
245 Like 3 Dislike
眾人皆醉我獨醒既心態, 然後冇腦地講反話
「咁都叫急才(暗示我仲撚勁啦)」
究竟有幾多中小學雞要靠連登拎自信心

典型中二病徵

又講唔出點先係急才,俾晒時間佢搵D例都冇,屎都必唔到滴,以為扔低一句咁都叫急才就看破世事好撚醒咁。

俾人問兩句就發晦氣,就當我XXX啦好未,真係衝出黎柒
btw, 其實學M記嗰啲咁全程撳咪好地地

因為kfc d管理層都係請智障人士

佢扮叫到,仲要想扮叫多個
無彈出黎根本無叫到
呃觀眾幫kfc做假

典型中二病徵

又講唔出點先係急才,俾晒時間佢搵D例都冇,屎都必唔到滴,以為扔低一句咁都叫急才就看破世事好撚醒咁。

明明可以深潛但又抵唔住頸衝出嚟駁咀,越駁越柒,隔咗11個鐘都仲未諗到點叫做先有急才

典型中二病徵

明明可以深潛但又抵唔住頸衝出嚟駁咀,越駁越柒,隔咗11個鐘都仲未諗到點先叫做有急才
其實都係柒同尷尬(唔係張生,係kfc)

不過張生已經將個程度減到最低

真係有急材

正常人一次講唔中 都可能話 有d講唔正or大聲d
2次,3次 十個有9個都dead air

自然反應會 呀 唔得既
所以佢真心勁
我對住部咁嘅機狂嗌
倒不如搵職員落單
分分鐘攞埋餐

有個正常既職員同你落就係

kfc根本就係疪護工場

呢個真

真係有急材

自然反應會 呀 唔得既
所以佢真心勁

自然反應係 : 你個野壞左呀
巴 ~ 辣 ~ 雞 ~ 粒
第時用呢部機點餐既人龍仲長過原本排真人條隊

會唔會個原意就係咁
比我實好似關家姐咁企係度
冇咁老尷先啦
佢叫d雞模去呆撚左添啦

比我實好似關家姐咁企係度

都係講d好廢既廢話, 呀部機原來都識整估人, 我都知我廣東話唔好唔好蝦我LA呢d.

但一定無佢做得咁大方得體自然, 講出黎都驚俾人笑.
其實鄭嘉穎就坐係部機入面人手幫佢㩒緊order

有冇咁折墮
咁叫有急才?

係咪要:哎呀?點解無反應嘅?
咁先得?

哎呀 係咪壞左呀?

你個野壞咗呀
呢部嘢值500萬? 唔撚係啩?

真係有急材

自然反應會 呀 唔得既
所以佢真心勁

自然反應係 : 你個野壞左呀

屌 有聲
上堂睇唔到片
睇你地啲comment 搞到好想睇

Kingjer出黎又抄post喇

Kingjer出黎又抄post喇

屌 垃圾炒post
唔好意思 呢排ot得耐 係入面訓著左
申利:叫雞機員工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞