【KFC叫雞機】張繼聰實測 試幾次都叫唔到雞

325 回覆
245 Like 3 Dislike
咁叫有急才?

學識坐小巴嗌有落先啦話人

當我唔識小巴嗌有落啦
咁滿意未

屌你成個POST係咁話依D唔叫急才,又講唔出點先叫有
博人注意都唔係咁架
張生急才不是重點
留言先重點
咁叫有急才?

當我唔識小巴嗌有落啦
咁滿意未

博人注意都唔係咁架

唔踩下人佢拎唔到優越感啊
宜啲急才其實唔難

旁觀者梗係唔難

係唔難呀, 但要好似佢咁自然, 明明好柒都將柒味減到近乎零真係唔係人人做到.
LM
其實都係柒同尷尬(唔係張生,係kfc)

不過張生已經將個程度減到最低

真係有急材

正常人一次講唔中 都可能話 有d講唔正or大聲d
2次,3次 十個有9個都dead air
會唔會點左幾個架

諗住叫多幾個大家一齊食ar ma

呢野好快
其實都係柒同尷尬(唔係張生,係kfc)

不過張生已經將個程度減到最低

真係有急材

正常人一次講唔中 都可能話 有d講唔正or大聲d
2次,3次 十個有9個都dead air

9upper嘅用處
未學行 先學走

心諗
kfc攞500萬請人好過

點完 咪又係要你堆好像開左慢速0.5倍的員工執
已經逐隻字好大聲叫出黎,都要幾次先得

部機扔左佢啦 dllm
呢啲咪識撈即場執生,就算價錢貴啲都抵請
好撚醒目
不過部機堅廢
下下要咁大聲 仲要起碼搞一大輪
咁叫有急才?

當我唔識小巴嗌有落啦
咁滿意未

潛左咪無人記得你 係要衝出黎
唔係乜都彈就代表你醒架 學下開口讚下人係咪咁難

靚屌呀巴打

咁叫彈?

之係咁,你話張生咁嘅應對唔算係急才,咁有無啲類似情況其他人嘅急才可以參考下?定抑或你覺得你自己最有急才可以講出黎你會點應對比大家學下野?過左成晚仲係一味渣住同一個論點,莫講話急才,你連才都無

點為之急才呀我都等緊佢示範
急才喎睇過邊到急邊到才?
咁叫有急才?

當我唔識小巴嗌有落啦
咁滿意未

博人注意都唔係咁架

唔踩下人佢拎唔到優越感啊

咁叫有急才?

扮咩撚野 換轉係你去做示範遇著咁既情況
已經嚇到咇晒屎 瀨晒尿啦
個焦點由部機變做你添
夠晒有急才啦

得啦咁你咁有道理
有急才啦咁

俾人串到 好心你就潛啦

睇下你 而家俾足時間你回應 隔住個mon你都應到成pat屎咁

如果你去到現場 張繼聰一半你都冇啦

仲話人冇急才

係咪要:哎呀?點解無反應嘅?
咁先得?

哎呀 係咪壞左呀?

你個野壞左呀!你個野壞左呀!

突然間覺得個post好嘈

笑撚死

唔止有聲,直頭有畫面個阿嬋係張繼聰隔離話:「你個野壞咗呀」

Btw正皮俾張生,真係衷心嗌佢張生

最後要偷左盒雞粒先收手

你個野壞咗呀你個野壞咗呀
笑死
炒撚左負責搞呢個機班友,拎啲錢請張繼聰做代言人啦。

做fb live 直播搵張生show肌拎個槌仔一下扑撚爆佢。
跟著整條片 「今次柒到仆街呢條片」》「扑爆機」
最後,張生著返西裝行返去counter點餐,fastforward 5秒汁好比佢,再坐低咬住件雞講句「講叫雞?我至係專家」
咁叫有急才?

扮咩撚野 換轉係你去做示範遇著咁既情況
已經嚇到咇晒屎 瀨晒尿啦
個焦點由部機變做你添
夠晒有急才啦

得啦咁你咁有道理
有急才啦咁

俾人串到 好心你就潛啦

睇下你 而家俾足時間你回應 隔住個mon你都應到成pat屎咁

如果你去到現場 張繼聰一半你都冇啦

仲話人冇急才

咪係
依家係到發爛咋
你覺得咁樣就係急才呀
返去同你D同學仔講自己係連登寸到人地一棟都冇啦
眾人皆醉我獨醒既心態, 然後冇腦地講反話
「咁都叫急才(暗示我仲撚勁啦)」
究竟有幾多中小學雞要靠連登拎自信心
眾人皆醉我獨醒既心態, 然後冇腦地講反話
「咁都叫急才(暗示我仲撚勁啦)」
究竟有幾多中小學雞要靠連登拎自信心

典型中二病徵
好好嘅公關技巧
將客戶嘅意外情況用幽默嘅言詞帶過
其實一瞬間用9UP嚟帶過
只要重點一放錯就好大機會得失個客
好好嘅公關技巧
將客戶嘅意外情況用幽默嘅言詞帶過
其實一瞬間用9UP嚟帶過
只要重點一放錯就好大機會得失個客

Tim少
btw, 其實學M記嗰啲咁全程撳咪好地地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞