[釋放佐真奴] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
林狗=新摩狗 唯一唔同嘅係佢肯用新人
d 跳嘅timing一直都
同埋都係高Q大棍論盡feel
好彩佢無體驗過咋
成班傻鳩咁練界外球都練幾個禮拜
球探沙sir
記得有講過英超個指引係有少少唔同,開頭直頭係連電視都冇,之後屌得多先有返部電視,但都唔特別鼓勵主球證去睇
林伯教緊derby點關佢事
華麗足球 Sarri Ball 係俾到人少少幻想嘅
今埸D timing好左好多啵
雲加摩狗混合體 用新人上哂腦
沵遺物又多一個
但美國仔老豆要食足成日二手煙
聽佢up啦
你有冇入錯Post? 哩度車區喎…

車迷乜都屌一爛餐㗎啦…
佢應該講緊傾轉會費同合約 去到落實轉會 果part唔知情
target佢有份揀
好在Pulisic 本身夠勁,而家點都會出佢
#EmersonPalmieri has handed in a transfer request to #Chelsea. The left-fullback wants to return to Italy to keep his spot in the #Azzurri #EURO2021 squad. Marina Granovskaia wants €25M. Talks ongoing between #Inter&Emerson’s agents who is also liked by #Juve coach #Sarri. (Nicolò Schira)

#Askhawk
用同一款鳩戰術唔變
+ 英人

比撚伯教多兩年 轟應該都變英國拜仁
應該下場都正常,再下一場就開始爆
4大中堅都極唔穩定
1聲好波幾場西波
都唔知突然間邊個會爆
人地一線德軍
我地二三線英撚
Marina: 你等我搞埋kai先 我唔識一心二用
邊個呢期做四大中堅之首
邊個就爆
20m都放啦, 屌你老母, 成個廢人咁
其實佢都係鋪緊路比自己帶英格蘭(唔好比我睇死)…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞