[釋放佐真奴] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
躝啦撚狗
應該唔關啦 私生活關撚狗撚事
反豬反美都係失敗收場
反佐都會失敗
之前傳佢同個女員工偷情
用人唯親 死攬青訓 躝啦撚狗
愈好波佢愈反
我都唔撚鍾意4大中堅呀屌
【Now Sports】中場佐真奴被爆偷食一名車路士員工,有機會跟拍拖4年的歌手女友分手。
英國《太陽報》指,佐真奴(Jorginho)跟女友Catherine Harding雖然已經育有2名孩子,但仍然不安份,跟在車路士擔任翻譯的Elisa Scalcon互傳情慾短訊。 身為意大利、斯里蘭卡混血兒的Elisa,男友曉士原本打算在旅行中求婚,但出發前驚覺女友出軌:「佐真奴破壞了我的愛情,我不相信他。」 曉士表示,26歲的Elisa剛於車路士工作便結識了佐真奴,由於兩人都講意大利話,所以十分投契。「她開始很常談及佐真奴,令我開始懷疑。她去夏跟隨球會去日本,我已很擔心,但回來時她說甚麼事都沒有發生。」 不過,曉士最近查看了Elisa的手機,發現這名曾於夜店跳鋼管舞的索女跟佐真奴調情:「我看到佐真奴在日本時叫Elisa去他的房間,他更問Elisa喜歡狂野還是浪漫性愛。」
見譚狗今場入波
下場會獎佢正選
雙核
果陣寧願用衣狗放棄豬腦,依家寧願用嬌狗/簡 放棄佐
佢踢feel到我又會瘋狂咁屌佢
好驚華石做第二個批鬥對象
咁更加唔應該反佢啦 明明亂搞男女關係先係車嘅傳統
鍾意去秦國同人妖互射都唔關佢事啦
咸對李城個埸踢成咁 都可以讚踢得好
屌 泰狗仲癡線啦 個時撚狗未又係攬頭攬頸 我又唔信呢單野要即賣 如果係咁強姦犯又唔見賣
由上季比人boo 去到今季做副隊
再去到而家咁嘅下場
又變西咸嗰場咁
遲早到佢
好耐冇見阿衣屙尿射波心情都好左
屌你條女好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞