[釋放佐真奴] 車路士球迷暨黑警死全家支那滅黨討論區

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
祖真係乞衣黎 一時免簽完藍c之後就想用佢黎換人,一時又租借幾年
癲在成班中前場攰到咁
佢都玩野出得10分鐘
都開始理解點解上季係打比郡臨尾收皮
用人憨鳩之餘 仲要唔輪換
場場都儲換人名額
加埋kepa total億幾借俾人2-3年
條友迷親都係一堆瘀血垃圾
我都想撚狗留佐 但佢就係要飯踢走佐 咁有乜計佐打下遊係夠殺但撚狗又唔出佢又出嬌都唔知做乜鳩 好想佢走咁款 如果唔係就得一個問題就係佐肯唔肯打後備
撚伯:我唔知 我要rice mm barkely打哂
復賽後基佬直程係無名英雄
隊波買左佢之後次次救命都係靠佢
So far迷咗咁多人 得mm係可以見得人
其實以加都係億幾兩億借俾人幾年
加埋佢兩個下季外借大軍身價突破新高
好似以前同Jude Law一齊過仲生埋
轟班on9高層咪撚借比乞衣祖 成日先借後買 買過人都要拖幾年
如果咁樣放棄佐仲嬲過當年摩狗賣走馬達
嬲唔嬲得過迪布尼
佢可以拎佐換到一個好好用既中場球員唔反對
但如果佢咁堅持呢一套單防中鳩掃兩個中場前插最後係唔work既話唔該佢醒醒定定轉戰術唔好死攬
其實係咪d iq越高 越鐘意信自己搞政治玩作對
如果係賣 冇70m我覺得撚狗可以自己躝
根本on9 佐高呢個黃金組合做planB 都夠你玩啦
會覺得眾人皆醉 之後一意孤行
八婆臭西未例子囉 你同我都識
賣得到50m 以上左右無問題拎黎買人
最怕又係比蛆狗撚
佢個種想儲到11個正選英撚既心態好撚明顯
儲唔到成隊都好似一定要儲到中場3個英撚咁
賣走馬達鳩好多喎咁又
佐都算係戰術體系難就撚狗所以賣
但馬達當時連續兩年player of the year
當時之年仲要賣比獌
諗返起都覺得痴撚線
摩狗果陣都叫有d實績支持佢,依家撚狗乜成績都冇,用人眼光又奇差
而家睇返至知原來同佢老婆秘密分開咗
呢件已經新女 唔叫原本
迪布尼果陣係潛力股唔同情況啦。馬達果陣係當打之年比人放走,同依家佐差唔多
迷撚請迷途知返
佢只係新摩連奴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞