[2020DSE放榜討論區] 今年DSE既同我全部入哂黎!

588 回覆
37 Like 4 Dislike
你英文reading覆核升grade? 有哂固定答案,好難升
12u比盡你覆核完有22u/13u/121都未必有2啦
800蚊不如慳返啦
唔係,上年Reading 1左,今年2
放榜前仲ff今年overall 會有3 屌
借個靚位

香港專業進修學校 (HKCT) 或者 港專學院 (CTIHE)
校長陳卓禧,身兼全國政協委員
校監劉佩瓊,前港區全國人大代表
威水史:
港專校長陳卓禧:港專作為一間愛國愛港的學校,必定高舉愛國旗幟,學生若不知道就是選錯學校!
有關報導:https://www.hkcnews.com/article/9058/%E6%B8%AF%E5%B0%88-%E7%95%A2%E6%A5%AD%E7%A6%AE-%E5%9C%8B%E6%AD%8C-9058/%E9%A9%85%E9%80%90%E5%AD%B8%E7%94%9F%E7%9A%84%E7%B4%85%E8%89%B2%E6%B8%AF%E5%B0%88

我都係,咁啱嘅,ff overall有3
同我一樣

Ching有冇諗住appeal
你呢,有唸住appeal paper 3
Cuscs 收錢快 做嘢慢
Btw 識人上返ugc 但唔多
諗住appeal paper1&3
2上3個range 好大 怕appeal完都冇3
明明考個陣仲好撚有信心拎3
paper1好難升,好少改錯,paper3主觀啲,但我paper3鳩抄同有啲格式錯,唔知有無機升
如果appeal完都唔升咁點
想知考評班人係咪鳩改,我paper2 亂寫,有3
其他卷認真做,反而得2
Ielts 唔想再考dse 唔撚想再送錢比考評
除非你appeal完paper1/2/3 三份入面肯定有2份會升3 先有機會全科上3 否則都係dum錢落海
同樣唸住ielts, 聽講好似易玩過dse
我都係,part b 離題,吹到去中國,但完全唔關事都有3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞