SIC幪面超人真係正

496 回覆
68 Like 15 Dislike
冇貨嘛
連二手市場都唔多
今年仲有冇sic都成問題
可能以後都冇lu
新果d好似唔太靚 隻555 以前靚d
隻zx旋拍賣咁貴
以前買過幾隻,W、super one、on9關節嘅RX
仲有隻真,呢隻pb好似冇炒
大佬呀 , 隻 S.I.C RX 係 2002年尾 出架 , 當年既精蟲 , 今年都 18 歲啦
你用今日既技術水平去睇返梗係 ON9 啦

S.H.Figuarts 2008年先出現 , 前身 装着変身 系列 2006年 出既 RX 係咁既柒樣 , S.I.C RX 雖然可動垃圾 , 齋企黎講今時今日都唔過時 , 竹谷已經好神

細個果陣有隻舊版嘅rx裝著,不過已經失左蹤
Sic rx好耐之前買,應該都十年以上
果陣就咁放係到都會自動甩野出黎,頂唔順入盒放埋左
裝著我覺得幾正
有合金
本身shf入坑,買買下sic仲買得多,今日再收左隻sick Kuuga,以前年代d玩具有設計又多配件好抵玩

等到拳頭都硬,又番炒
有set 555 以前樓下間玩具鋪就執廿蚊盒
有邊隻?omega好正
想放OOO tatoba同蟲combo 連頭,有冇人有興趣
三主角+psyga+omega 我記得仲有faiz final form但嗰時覺得好樣衰無買埋

買左16 17軟甲加2隻異魔神素體,終於唔再僵硬
易唔易改?我之前見有幾隻關節裂晒,我都諗緊改
其實ok易,我都係第一次改,純粹試下
香港仲有冇龍騎買
amazon啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞