SIC幪面超人真係正

496 回覆
68 Like 15 Dislike
整體個造型係唔錯,不過好似你話咁隻色有啲膠,而且重點係得1個form
咁大隻真係無乜位擺
極魂劍我買左三隻好易斷手
之前有齊哂
大山龍個隻誇得滯 雖然我都有買 訂價800 而家插到5百幾 wtf
唯一出齊晒sic既拉打
古迦都係呀
電王自己都出齊
但電王唔係好夠sic感覺差少少
算係咁,佢本身個造型太現代,又機械感,去到sic最多整到更加機械化同detail啲,w都有類化情況

但點都好過第2版古迦同gills咁無乜太改動,不過Gills可能本身個design都係咁狂野,所以改極都係咁
電王出得最好係wing form 同hijack form
因為係限定
但gills 出得幾好,唔使大執啦
反而想another agito burning form 出
玩大左,搞到成隻野都好似生粒粒咁點買得落手
D粒粒多到連本身既肌肉紋理都無埋
我本身twitter都有follow 佢,佢平時d野都唔係咁,隻空我都唔知發咩神經
前2日去奇趣睇都降到500了
我都接受唔到隻新sic kuuga
做多左啦
btw,有無人識維修/改造sic?龍騎個幾隻全部就骨折,一係就中左軟骨散,之前嘗試用球型關節改造,但我整到失敗晒
上淘寶買
龍騎/555/劍/響鬼 手同腳關節都有晒翻模
賣街喇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞