SIC幪面超人真係正

496 回覆
68 Like 15 Dislike
Gills
最終form太花巧
基礎同最終擺埋一齊的話
都係基礎form比較靚
咁大隻仲可以叫極魂咩
新出個d sic 真係cls
成七舊水 得一套甲
舊時一盒2隻人幾套甲(型態多) 都係幾舊水

真係回不去了
型咪得,理得佢點叫
始終疾走態無出過shf(應該)所以值得一入,
遲d 真骨faiz 出咗就match
舊版kuuga當年sic炒得好勁果陣都係買250,而家逼淨係多個特效同個頭唔同(仆街比埋綠眼我都好呀)多3舊水
利申:仁叔買限定版
當年一人一車唔駛 7000 yen

而家新既淨車都炒到好貴
Gills n another agito
其實完全可以魂限出 戰蝗號 , 當年咁多人買左 RX , 影月 , 戰蝗號 應該夠單生產
匠魂太細隻
盲仁本體上色都唔同架喎
你出返舊既電單車都有排出啦
我知,但本體、頭、特效,多3舊
年頭amazon限定同普通版都係六百幾
我見兩者只係差幾十即刻俾錢
早半年前訂左,仁叔一路好期待
但多返些少配件會好玩好多
faiz快啲出啦
當淨係買條龍都覺得自己賺咗
明知佢冇乜可能出齊三隻就唔係好想要
等faiz出再睇吓有冇得補返隻fourze就夠連埋隻龍騎一齊放office枱面一流
早期SIC, 由VOL1~60, 加埋匠魂, 我全部有
VOL40前果D千萬唔好後追
因為佢D關節設計係一條鐵塞入膠度, 冷縮熱脹幾個CYCLE就一會爆
(真係後追就要上TAOBAX買塞鋼關節)
VOL40後有幾款唔錯已天價, 如ZX, DECADE, SUPER1, KIVA
我首選:
竹谷: 電腦黑魔, 新AMAZON, SIC 41, BLACK系列
安藤: 555系列, 響鬼系列, 劍系列, SIC50, SIC51
新既競技場系列真係慘不忍睹
美其名係同唔同原型師CROSSOVER
但到黎完全似係大陸廠自主研發既魔改
等緊佢1/6隻SIC影月等左好多年都冇消息
暫時淨係出過恐龍、五星同獸電嗰幾隊。

如果佢出百獸戰隊就一定要買。
女中意牙吠銀,最好出埋銀狼電單車
同埋最ON9既係
佢好多必定大賣既角色都唔肯出
而HERO SAGA已經有曬實物
如歌舞鬼, 奧丁, 古加RISING ULTIMATE
呢個系列已經死撚左, 大家唔好對BANDAI有期望
SIC GAIM 好似幾正
只買大橙
其他不值一提
係真望唔透佢點做marketing 人氣角色整左唔賣
屌你整返d契約獸,電單車甚至補完既形態(梅花jack,Ixa prototype),大把人買啦,成條line自己玩殘自己
其他都唔差
成個系列得1隻無買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞