Lego 討論區(13) 丷彳禾龷日亻廿人

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
IDEAS 都唔係限量架, 但每盒LEGO 都唔會不斷生產, 出幾年就會停產
你可能係呢一兩年先去搵WALL-E
WALL-E 初頭出個個陣賣4百幾

啲左膠係咪痾完屎冇嘢做
有冇人有10261 rollercoaster
因為架魚鷹機係軍用ONLY, 唔係民用, 所以同LEGO NO WAR FRAME 有衝突 未上市就收皮
不過有D YOUTUBER 已經收左砌, 今次發過豬頭
FB 谷有人放
想睇實物
去佐敦LETS'S GO 睇, 想買就去INS
MK全新都係2300
好心班左膠唔玩,咪撚喺度搞搞震啦!
德國人成日都做埋啲on9野
係傻仔先成日吹奏德國人man
都話架機淨係軍事用途, 無做到民用機

有人買左
岩岩砌緊架lego technic dodge charger, 搵唔到其中一件配件搞到2個車架啪唔埋,唔知係佢缺左定係我搵唔到
會唔會砌錯左

誰迫死誰
Must buy item
你想表達咩, 炒到700 定問有無人買左
好似好正咁但冇位擺
我見樂高工房個價比其他地方都要低啲 係咪正常?

42096 Porsche 911 rsr

樂高工房 $980

only for fun $1080

官網 usd 149.99 ($1169.9)

hktvmall $1198

lets go $1260

carousell $1000-1200

其他款都係 佢哋個價會平幾十至二百 請問係咪正常可以照去?

唔好意思第一次上網買lego 唔太熟行情

麻煩曬
980 先係正常價可以買得啦, 不過你上網買你計埋運費 , 咁大盒順豐都要60蚊

你唔怕煩可以去埋ins 睇
唔該晒師兄麻煩你
今日行ins拎左本catalog黎睇
今年下半既tech, creator, sw, city, speed, ninjago都好多靚set
仆街咁多邊有位擺
淨係架林寶已經唔知可以放邊
搞咩狗城大特價?
有冇清可以報下ins價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞