Lego 討論區(13) 丷彳禾龷日亻廿人

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
正價2799, 急唔急玩, 唔急等3 個月先 , 唔會賣晒wor, 等盒芝麻街出左先買鋼琴玩啦

幾正, 聽日再買多盒番黎改
有人淨放兩隻機 $30 套
緊係, 唔係賣完呢個月就會無架,

遲多幾個月係油麻地買便幾百架
我要機同時都要兵
儲兵係有樂趣, 但真係扔錢落膠海
有冇人知 ins 仲有冇球場 幾錢?
https://www.youtube.com/watch?v=AoOgnNnjZ4c
自己執會唔會平D
The rumor mill is a buzz about a November release of Lego 10276 The Roman Colosseum. Rumor has it, this will surpass the Millennium Falcon as the Largest Lego set ever sold, at an estimated 9,035 pieces!
🚨🚨BUT WILL IT BE AS SUCCESSFUL AS THE FALCON?
放心啦, 真係唔駛驚,

我都想買, 都無落訂
你當每件數$0.5 件,都4500 蚊.... 你會唔會自己執

仲未計運輸packing

501 我淨係得咁多
我無儲沙窩, 玩其他人仔咋

等睇香港個師兄做世界第一最多兵玩家

傻的嗎
想問巴士們知唔知新嗰set 76167 ins 賣緊幾錢?
Carousell 都有啲咁嘅人 眼都突埋
巴打們*
fb group
一日砌完就叫快手咩
但我就覺得Lego 自己砌先有樂趣, 睇到特別砌法好開心(雖然唔會用到)
lego好多都為左砌果過癮..
佢就要人比錢佢食左人過癮果下
行過見一田 log on 賣249 即刻卻步心諗咁細盒都過二百
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞