黏土人同好區 14

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
係, 我買左1隻返黎玩
之後再買左4隻
今日又買多4隻
見到有d真係好得意 而且又平
舊野日馬有時都有折同幾千yen一隻
真係買到我都無位擺
好多時買完都冇時間開嚟玩
得個擺字
好奇巴打玩咩作品系列?
出新?
等遲下土人STAND出左後應該多返D位擺
我原先買左隻古橋文乃
之後覺得幾得意, 再買左隻四糸乃
其他都係艦隊collection
有d pose真係好鬼抵死
特典?
led燈要自己另外買
造型黎講上一隻靚啲,鐘意上一隻個髮型
但今次有埋電單車
買電單車送芝麻凜
芝麻凜你地去gsc訂定等鋪開
gsc多個firewood
【1451】黏土人 志摩凜 機車之旅Ver./Nendoroid Rin Shima: Touring Ver.

作品/Series : 搖曳露營△/Laid-Back Camp
價錢/Price : 8000YEN
發售日期/Release Date : 2021/02
GOODSMILE線上商店特典/Preorder Bonus : 柴火/Firewood

※機車內部能裝入「Milight 316W小燈泡(發售商:HIROMI)」(另售),本商品不包含燈泡,敬請見諒。/Hiromisangyo's Milight 316W LED can be installed in the scooter. The LED is not included with the product.

#黏土人 #Nendoroid #ねんどろいど #Nendos #GSC #Goodsmile #黏土人園地 #NendoroidPark

又係Hiromi, 哥殺隻眼又係自己買燈
頂‼️兩舊木要私俾多170蚊
仲夠買真柴
揀直cls
買特版
放棄果兩碌木, 點睇果兩碌木都唔值咁貴囉
露營連埋呢隻成6隻
不起眼我淨係和服版又三隻, 約會又3隻, FGO 私即頭唔數啦
EVA 便服又4隻, 再而家loop 埋戰鬥服, 叫曬救命
冇位擺
約會你邊3隻
約會已經有十香四乃系同狂三
無位放想收入盒
但又會出油

玩土人唔容易~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞