黏土人同好區 14

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
想問有冇邊隻土人有啲心懷不軌的臉
有啦 現時點有
孤仔仲未通知我拎貨
我都係孤仔訂wo
一早拎左
問佢啦

Thx bro
搭單問黑日本有冇現貨
多貨到仆街,等無限列車上先拎返出黎賣吧
官方終於出輕便支架, 但好貴lor 成千yen
1set 3個
ok啦
想買 但真係好撚貴

點解塊面又係好似中咗毒
件杉又膠
最近marvel 啲土人冇動力追。。。
儲三周天就夠

初音與你ver
講大坑FGO 都行埋一邊
FGO係一個標題出唔同角色
初音係同一個角色出唔到衫
新雪初音
初音一年一兩隻JA,經典款出到無得再出,
之後都係靠每年一度果2,3個主題吊命
依家FATE 一年5,6隻,如果買齊既話
剩初音出到依家都超過60大關,單一角已經好厲害
而且初音一年大約出5隻,好在我只收雪音
新手想問下hunter團長係咪有現貨? 後入坑冇訂到
現時點/信和 多唔多貨? 有既收工去睇睇

幾正
已經唔記得自己投邊款
想買密封收納盒放配件,除左淘寶,仲有冇其他選擇?
個五姊妹會唔會斷line

【2020年9月確定到貨商品】

9月3日(四)出貨
Good Smile Company「黏土人 愛蜜莉雅」(再販)JAN:4580590120563
Good Smile Company「黏土人 拉姆」(再販)JAN:4580590120570
Good Smile Company「黏土人 雷姆」(再販)JAN:4580590120587
Good Smile Company「黏土人 瓦豆魯迪」JAN:4580590120242
Good Smile Company「黏土人 中野三玖」JAN:4580590120440
Good Smile Company「黏土人配件系列 替換用臉部表情04」JAN:4580416966719/ BOX JAN:4580416966726

SQUARE ENIX「黏土人 勇者鬥惡龍XI 尋覓逝去的時光 主人公」JAN:4988601350976
FREEing「黏土人 宇佐見秋彦」JAN:4571245299123
FREEing「黏土人 純情羅曼史 Special set 小紅帽與吸血鬼」JAN:4571245299130
FREEing「黏土人 純情羅曼史 Special set 小熊斗篷與小兔斗篷」JAN:4571245299147
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞