一名24歲男子 在機場一班離港的客機上把被拘捕 疑涉昨天刺傷警員案

123 回覆
47 Like 25 Dislike
人有相似姐
如果佢買到2310嗰班BA機就好啦
其實除非佢本身係英國公民,否則去到都冇咩用,簽證過期就要一世黑市,佢個case主動用刀插差佬應該申請唔到庇護。
咁你問我,要砌點都砌到既,你身上面有港獨旗,個電話殼有「光時」都拉到點會用唔到國安法告你

砌到你終身,連狗仔既士氣都大埋
親友
咪同踢波一樣囉
自己受傷梗係插撚哂水啦
你見而家啲案
被告隻手hi到甚至無hi到佢都話受傷
觀星筆照到眼一下又話刺痛
屌佢老味
打人就大大力
搵到位人地hi到佢一下就即變豆腐人
我當你冇客 都實有crew 發生上機拉人實會同fd講
如果關政治事更加會有人講 但冇
其實另一個層面諗,狗隻都好想工傷。唔洗出去熱,又做到英雄
亦都無錯
拎哂光環
一定升哂職
啲狗朋友又會當佢英雄咁拜
btw 屌你同全昭旻做愛
傷人者,邊及d 人奪去人地寶貴生命既殺人犯殺;去殺手無寸鐵;弱質籤籤陳同佳都未有事
咸魚青菜
帶住口罩都認得出? 仲要事前知道人地搭去英國
btw 成件事好鬼 好似亂咁捉咁
其實佢除左傷人同襲警, 由影片所見, 睇唔出佢有犯其他罪
由買機票check in 到出境過海關經咁多人 仲要無行李 單程票 仲要係鼓勵篤灰既因航 只要有一個藍既報串已經夠死
不過個時咁急 又少機飛 係幾難下
唯有再有下次要做足啲準備
其實今次已經走得好快 只係差少少
老老實實,同任何一個人講已經好蠢
希望上高院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞