120萬,英國買到幾大既樓?

393 回覆
87 Like 118 Dislike
火柴盒
要一次過,做成個勢
Bno冇得繼承㗎喎⋯⋯
TMD香港人,立了國安法你們還上街?NMSL嗎?
https://lih.kg/2089603
有鬼佬
屌,父母揸bno 3-4x歲,帶兩個十歲八歲既過去啊,有冇咁撚難明啊
買屋唔使錢喎

隔離post D上流寄生獸

話走嘅時候借錢借到盡
碌卡碌到盡
唔還呀嘛

搶百萬過嚟買屋容乜易啫
中小型城市買到唔錯嘅house. Hull, York, Peterborough,Bedford 呢d ok. Peterborough, Bedford 多火車出倫敦
你班友一見到個正常樓價就覺得平 係香港咁撚貴咋
有,我呢排睇左好多,唔介意可以住市中心,果d地方有咁細既單位,今日食tea時睇左間列斯市中心既430 呎賣23萬港幣,不過係sharehold

係英國黎講已經係有俾人揾笨既感覺,但香港買樓9成9都係sharehold

樓上巴打講得岩,正常住宅區真係2房起跳,睇d租樓網好難係住宅區揾1房單位
你今日無睇新聞?
睇慣香港啲床位盤都成千萬既時候
外國同價錢去到邊都好似大到仆街
呢條友真係好撚聰明
當香港一個車位都要200,就覺得全世界都好平,香港人真係好慘
睇zoopla 同rightmove,

zone 1 to 2 就真係市中心
300-400萬+ 係至少 正常兩房

zone 3 to 4 就叫住宅區 係市中心邊緣
150-200 已經有幾唔錯既house
仲要未計花園噃
返大陸買條村都得啦
閉關一個月睇inbetweener, 一到步即可落場溝鬼妹.
係, 一般上手會將間屋無穿無爛先交得比你.
勸你留係香港算
15000尺
今次可bring18歲以下child去UK
推 香港自治法 全民舉報警渣有責
舉報熱線: https://tl.hkrev.info/contact/

金融戰線 BNO準備開通
永久離港 和你提清MPF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞