警時代廣場大搜捕 拘3沙田區議員 指被捕人士「有排坐啦,一坐坐十年」

119 回覆
47 Like 172 Dislike
如果佢地行街都坐10年
我會怕班狗同佢地屋企人生命安全多啲
依家仲要證據瞓醒未
岳義士還拖打狗都係十個月
行過比人捉到要暴動坐三碌
不小心老危撞死埋人都只不過係兩碌
you do the maths
會唔會重有人比人打唔還拖今日還拖都出到刀仔插鳩隻防暴
經濟再差落去後生再搵唔到工再無野輸咪知邊一邊會驚啲囉
係咪咁蠢

大陸個套想用嚟香港?香港就會變番中國咁

叫口號又十年 打狗又年

拎旗就坐成世 殺狗又係坐成世

比人屈勾結外國又係死刑 殺好多隻狗又係死刑

你會點擇
暴徒=警察
打狗坐一年 暴動拎枝棍咩都冇做三年

殺狗坐終身 舉旗又終身

比港共逼到盡頭既香港人 會點擇?
班弱智狗 真係覺得會嚇到所有人

無錯 好多人可能會變番港豬

但如果係抱著必死既決心 香港用中國法律只會逼香港人變做中國人

年中支那有幾多平民打公安殺公安既新聞,香港班狗可能唔知

上訪坐成世 打狗坐成世

叫口號坐十年 打狗坐十年

舉枝旗坐一世 殺狗又係坐一世

香港人咁憎狗,如果比狗逼到入絕路,又冇得舉旗叫口號,殺狗又係坐一世/冇命,唔知到時被逼癲既香港人點擇
而家睇番判刑, 因為班紅官下下判非法集結種火同暴動都以年計咁判, 打狗其實真係相對上判得輕好多, 根本唔還拖都對唔住自己... 都算係報應黎
中國大把平民殺/打城管,公安,官員新聞,因為法律保障唔到佢哋,佢哋被逼上絕路

香港班狗係完全唔知

一命換一命

如果舉枝旗叫兩句就係坐成世,一條命換一命,係咪仲抵?
原來狗狗係法官
應該炒晒啲官
畀埋英文都唔識多隻嘅狗審案件
睇吓香港仲有咩人會嚟做生意搵錢學術交流
石仔呀!
暴動:真係任佢up

遊行示威被定性為暴動,經過都十年

平既行行下街見到有狗,打一兩下:襲狗一年

紅官係逼癲緊香港人,仲要越嚟越多人有案底,而且對香港越嚟越絕望,成個社會係逼緊香港人發狂
今日已經有電單車單野打響頭炮
行街有問題?
公安條例本身就係違反緊法治精神 個垃圾政府仲要日日講自己係法治社會 真係好撚嘔心
連登仔講過好多野
曾經講過區議會選舉會暫停
又講過區選會建制會勝出

所以根本無人估到同判斷到個形勢 無人做到先知 晒氣
所有人都係膽博膽 係到互相賭落下 不斷ALL IN 名符其實既攬炒
推 國際戰線 全面配合制裁
舉報輸入軍民兩用科技設備公司
通常立呢D 重法

最開心 就係中共, 可以嚇到大部份細膽既人唔敢反抗

但受罪既就係 公安/城管
因為小數勇士 明知死路一條, 就會殺一件公安/城管 陪葬

不過對於中共來講就無乜所謂啦, 公安,城管只係炮灰
但公安, 城管 你地就諗自己啦, 命就得一條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞