[有圖]year four真係豁出去了

174 回覆
14 Like 122 Dislike
Grammar nazi

相我都覺得okay 想要多D attention姐

不過英文真係差左少少 flawless好少形容人 大多係形容一樣野 i.e. 皮膚
大家一齊做proof reading 啦

My eyes are unequal in size and my face is long and my teeth are not grown neatly. So what? I know all my flaws but I see them as uniqueness and I love being my self. No one is flawless and there's gonna be people who dislike you. Just love yourself before demanding others to do so.

以different in size 取代unequal 好似好啲
and my face...and my teeth 英文排比好似唔可以咁多and?
真心想學英文

I don't born with a pretty face. My eyes are different in size, I have a long face shape and my smiles are never perfect.

好似係

收埋佢啦
成個post淨係見到啲半桶水英文喺度捉人英文

btw, 那麼醜的妞
貼錢都唔撚屌
仆街識右邊

同界?
講真,英文唔係話大問題,你地講個啲都係common grammar glitches啫 外國人都會犯,不過唔自然就真既

同埋人地打there's gonna be people blablabla打得長我都覺得冇乜問題,就算你講mother tongue都好難講到好precise啦
加上佢應該係想強調點都有人dislike你

不過柒就梗架喇
尤其個bra,著返個lace bra夾條gap出黎既話應該唔會咁多人研究佢啲英文
平既 不了

Wtf

左邊果個黎
點解咁柒都可以咁有自信
u two zo mud yea

比起英文柒
我更加憎呢啲拼音

佢講乜鳩呀有冇人知
mud yea 我當係廣東話 =乜野 啦

zo係乜鳩

你兩個做乜野

變左普通話? 廣東話唔係應該jo咩
三文兩語

根據粵音拼字庫又真係 zou 第六聲
呢樣野屌唔落

其實做既正確廣東話發音應該係zou 而唔係宜家講開既jo
今日又有屯門人見到佢出現
今日明顯著得暴露左

無相
好似亞歷山大老母
留名學英文
咁平都夠膽影
當自己68model咩on9?
真心覺得影得依啲相嘅女仔骨子裡都係雞格
我做絲都睇依啲女仔唔撚順眼 影撚衰晒呀臭閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞