[有圖]year four真係豁出去了

174 回覆
14 Like 122 Dislike
幾正
想屌
摩牙

沙灘嗰張差咁遠 btw哨牙嘅,不了

好少見人泳衣tag ootd
全日著住套泳衣四圍走咩
懶係ABC咁
估唔到lin登仲保守過啲阿婆。

以大家留言嘅邏輯,其實照吓鏡依個post應該九成人唔應該出街,起碼要帶口罩。
打格 啦 反胃囧

屌你老母 唔知以為係偽娘 好心無身材就咪撚學人show啦

there's gonna be people who dislike you

before demanding

睇完成段雞腸唔知講乜鳩

根本就係中式英文 英國生活十年表示打晒冷震好撚嘔心

其實應該點講?
真心想學下英文

連解都唔識解點知應該點講

there is going to be people who dislike you. 冇錯
加before demanding 係咩意思?

你個名同張相
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/20/042902_5ccf2cfe1b6d1a65b1a35c74a64237e1.jpg/img]

你個名同張相

隻怪物好核突啊
咪撚再quote
花晒妝都唔靚,
戴埋BRA 都冇波,
都仲可以咁有自信
there's gonna be people who dislike you

睇完成段雞腸唔知講乜鳩

其實應該點講?
真心想學下英文

there is going to be people who dislike you. 冇錯

要求他人掛
google translate下就明
點解一定要comment 人地身材 同埋點解唔露得 幾有美感

睇完成段雞腸唔知講乜鳩

其實應該點講?
真心想學下英文

要求他人掛
google translate下就明

No one is flawless and there's gonna be people who dislike you. Just love yourself before demanding others to do so.
真心想學好英文 塭人改左佢
可以一戰
laumng
People 係plural,唔會用singular 嘅is啦,小學subject verb agreement 程度。
仲有people who dislike you 咁用又長又怪,直接there are haters anyway 咪得,啲港女ig成日都加呢句再搭張自拍㗎啦
Show對波就係豁出去?

波?

因為人地唔係打算令你勃起?
大把男嘅著白底衫影相啦
吹呀?照j
People 係plural,唔會用singular 嘅is啦,小學subject verb agreement 程度。
仲有people who dislike you 咁用又長又怪,直接there are haters anyway 咪得,啲港女ig成日都加呢句再搭張自拍㗎啦

我發現唔到
Bra
Lingu
有冇故事聽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞