[有圖]year four真係豁出去了

174 回覆
14 Like 122 Dislike
佢地就豁出去
我地睇完就跳出去
兩口釘頂高個罩
名呢
ling u cheap chicks are smelly
LU 咁少人
聽日全校都識佢

屌你老母 唔知以為係偽娘 好心無身材就咪撚學人show啦

睇到張圖再睇你個名 我好大聲咁笑左

屌你老母 唔知以為係偽娘 好心無身材就咪撚學人show啦

睇到張圖再睇你個名 我好大聲咁笑左

係唔係我錯覺 條女心口好多一粒粒野
there's gonna be people who dislike you

before demanding
there's gonna be people who dislike you

睇完成段雞腸唔知講乜鳩
今夜萬聖節係四月咩?
講真 無樣又無樣波
影d咁既相預左俾人笑
做人最緊要有自知之明
u two zo mud yea

比起英文柒
我更加憎呢啲拼音

佢講乜鳩呀有冇人知
mud yea 我當係廣東話 =乜野 啦

zo係乜鳩
柒撚到

比起英文柒
我更加憎呢啲拼音

佢講乜鳩呀有冇人知

zo係乜鳩

你兩個做乜野

比起英文柒
我更加憎呢啲拼音

佢講乜鳩呀有冇人知

zo係乜鳩

loll

好撚難明呀
係咪太早我未訓醒先諗唔到

比起英文柒
我更加憎呢啲拼音

佢講乜鳩呀有冇人知

zo係乜鳩

U two Zo mud yea =你兩個做乜野(應該係

比起英文柒
我更加憎呢啲拼音

佢講乜鳩呀有冇人知

zo係乜鳩

你兩個做乜野

變左普通話? 廣東話唔係應該jo咩
三文兩語

比起英文柒
我更加憎呢啲拼音

佢講乜鳩呀有冇人知

zo係乜鳩

你兩個做乜野

變左普通話? 廣東話唔係應該jo咩
三文兩語

根據粵音拼字庫又真係 zou 第六聲
呢樣野屌唔落

睇完成段雞腸唔知講乜鳩

根本就係中式英文 英國生活十年表示打晒冷震好撚嘔心

睇完成段雞腸唔知講乜鳩

根本就係中式英文 英國生活十年表示打晒冷震好撚嘔心

成段雞腸轉返中文邏輯去理解又順返
乜鳩嘢都擺上連登
樓主是咪on 9

利申護主
Show對波就係豁出去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞