其實繼續當國安法係笑話既話,只會害左成件事,害左香港

232 回覆
958 Like 51 Dislike
事實係除咗笑都無野可以做 你呢個post話借機connect已經可以係想集結反國家勢力 已經拉得 希望你有用vpn good luck樓主
我係指中國人一日唔醒覺,共產黨係可以千秋萬世,尤其係依家呢個現代社會唔可能好似以前封建社會咁隨便攻打同呑拼一個國家嘅時候.
想大大隻字印出黎比人睇
話晒中央上年10月開始有idea
寫左足足9個月㗎
開心到想行下街刺激消費
Twitter 著緊火呀,
而家歐美係朝早, 快D上twitter 宣傳國安法啦
連登=/=全部人
至閉好多人認真上連登 睇到入哂腦
係ig fb淨係識笑 係真係純粹地笑完就算個啲黎
語句中充滿住輕蔑
好多ig 黃page都係咁
呢啲係好影響到普羅大眾點睇呢件事
《為所欲為法》
玩膠既原因純粹個個都知條法根本on9到唔知講乜
你話要反,依家根本做乜都係個法例入面
條法仲要凌駕香港所有法例,香港人係香港可以做既根本少到仆街
你既理性分析真係天真過天真嬌
有啲嘢叫針唔拮入肉唔知痛 到依家重藍重中立 個立場應該好鞏固 不如諗方法令佢地中招好過
事實上係笑話,由day1已經知呢條野係見人就拉得架啦,份野內容係點根本唔重要,因為就算你犯晒咁多條,佢唔告你,你都可以冇事,你冇犯任一條,但佢要告你,你都可以坐廿年
唔笑點定驚阿
ready for tmr
我笑,不過係恥笑果種笑
其實國安法一開始=支那直接介入, 本地香港人已經無乜可以做, 只可以保存實力, 等外力VS支那,靜待時機
如果你睇到絕望, 而且永遠都拿埋口面, 咁你只會更痛苦
事實上係好笑
不過某程度上都係苦笑
實在太過痴線
你咪就係已經比條on9例箍撚死左自己囉
笑條例on9但又要比佢綁手綁腳
都唔知邊個先係on9
真心唔明點解可以笑
個個淨係玩膠
咩野爆屎渠犯法,拉埋777

On9少陣啦
不能同意更多
出面仲好多人笑緊
唔該笑一下就好上床訓
聽日行街都要精力
push
Sorry.
我笑到打唔到字
都係期望攻台果下反攻
黨安法英文版已有,唔該廣傳出去!!
https://lih.kg/2087416

Share 埋 呢條tweet

https://twitter.com/stuartlauscmp/status/1277985831085576193?s=21
https://twitter.com/lukedepulford/status/1278007688790769666?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞