男朋友best friend係異性

200 回覆
7 Like 282 Dislike
真 港女格兼同一般動物爭地盤無分別
正確態度
咁係你同哩類人唔夾姐
有人接受到 有人接受唔到 唔係佢錯
你揀得佢就預左啦 但咁嘅性格揾幾多男朋友都係咁
除非佢成個世界圍住你轉啦
咁我覺得每個人價值觀都唔同
可能佢控制慾強 咁咪搵個唔介意嘅男朋友囉
拍拖最緊要兩個人夾同開心嘅啫

如果佢今日跟咗大家嗰套價值觀去拍拖
到時候佢唔開心咁拍拖都無謂
朋友間屌下閪好正常啫 唔覺有咩問題
係愛你既 就算你唔出聲 佢都自動識避忌
絕對唔會做你唔鍾意 或者令你唔開心既事情
欣賞你呢種態度
合則來不合則去
唔洗就來就去拖拖拉拉
日經問題都上熱門
感情問題一律
點解咁多呢啲問題
做人朋友唔識得自己避忌下嘅咩其實
我best friend 拍拖我都會想佢地開開心心啦
自己拍拖都要避忌啦
下下都搞到正印要上網問 又要怕顯得自己好小氣咁
接受到 單獨見面都okay
唔太密其實都無乜所謂
至於你啲要求 我覺得還好
不過完全唔俾聯絡就過份嘅

Best 喎 重要架嘛
你應該感激佢對你既信任,先會咩都講比你知

唔係既話,佢大可以同你講對方只係好朋友,洗乜同你講視佢為屋企人

任何人去到咩年紀都有唔同方面既所謂幼稚思想,差在你知唔知,會唔會同你講,唔係點會咁多大人去幫襯迪士尼

但原來你以為,佢坦白講你知,然後比你以死相迫叫停左,咁佢就會改變兼無左件事?咁祝你好運啦

唔相信佢對果條女無野,所以叫佢唔好再視條女係屋企人
但轉個頭又相信條仔真係會為自己叫停呢個關係

原來港女咁鍾意自欺欺人?咁樣自我感覺良好d 咋化?
但偷偷地真係on9 咗啲喎.. 搏分手咩
介紹唔到女朋友一齊做fd 咩
我支持你,點解我個ex最後揀咗佢所謂嘅好朋友
我中學果時都覺得女朋友好多異性好朋友,有啲不安
過幾年發覺其實自己都係咁
有d人本身就係多異性朋友。無論男女都有,所以真係睇你接唔接受到。你要同另一半講你嘅感受,佢會體諒你嘅話,大家可以set d規矩,底線之類的。
最多都係打下友誼波,好小事,冇理由咁都接受唔到
分分鍾條仔醒覺左:
哦,原來坦白係唔得既,ok, 咁口講唔會再係咁,實際上就轉暗地裡咁做

只有自視過高既港女先會以為強硬手法會威逼到對方
如果標題係 女朋友best frd係異性
連登仔一定話臭雞!公廁!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞