男朋友best friend係異性

200 回覆
7 Like 282 Dislike
你先係第三者
但唔係個個女仔都係咁好
人地要一齊一早都一齊左, 你更加唔會有機會出現
以前同女朋友(而家老婆)一齊時, 一早利益申報左有咩FD既女性朋友, 會單獨食飯但唔會有咩睇戲果啲, 有啲佢都見過.
但有一樣野好重要就係, 唔應該會有新既異性好朋友.
其實如果接受唔到另一半有異性好朋友, 你都幾自私.
但唔係個個女仔都係咁好
我自已果個由細玩到大 識爬果陣就一齊玩
青春期無諗過果d野 大個左更唔會想諗
我怕失去個密友 所以只會停係友情
其實自律問題 男朋友少啲同異性fd單獨出去係基本野黎
同埋叫佢主動介紹個fd比你識

咁都做唔到 你知咩事啦
咁不如鎖住你唔好俾你出街啦
你係佢條女又唔係佢老婆 訓撚醒未姐
嘩你都幾極品
快啲放生你男朋友啦

你有冇問佢老母同家姐細妹點解係異性呀
出街點解阿婆問佢路佢答人呀
女同事同佢講野做咩唔擰歪面呀
Cls
恭喜你收到個奴隸
同佢出街有冇綁狗帶
因住唔小心有異性望到佢一眼呀
快撚d分手唔好害撚死人
全世界皆醉你獨醒
你男友識到你真係幾生修到
叫佢千祈唔好放你走
做到你男朋友都喊3聲 逼人一係友情一係愛情
咪感情勒索人啦
冇真心朋友既人應該唔會明
真係睇佢哋幾熟㗎啵
如果佢哋由細識到大
你憑咩覺得自己同男朋友熟嘅程度會大過佢同佢個friend
detail啲嘅嘢 e.g.佢唔食印度嘢 佢鐘意xxx導演 佢唔特登講你都唔會知

男方應該心諗女朋友可以揀嗰個 呢個朋友唔可以冇
只係咁岩佢個best fd係女人姐
不過同你呢啲人講多句野都嘥氣
咁佢對你同個女仔有無唔同?為左自己女朋友咪又係做咩都得 凡事睇開啲啦
如果咁計 佢揾嗰個女仔一齊都得啦洗鬼你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞