男朋友best friend係異性

200 回覆
7 Like 282 Dislike
認真 睇外表 對方如果好豬 咁唔緊要
對方如果有幾分姿色 你小心啲
人地要一齊一早都一齊左, 你更加唔會有機會出現
以前同女朋友(而家老婆)一齊時, 一早利益申報左有咩FD既女性朋友, 會單獨食飯但唔會有咩睇戲果啲, 有啲佢都見過.
但有一樣野好重要就係, 唔應該會有新既異性好朋友.
其實如果接受唔到另一半有異性好朋友, 你都幾自私.
咁點檢討下.
點解會俾人發現
普通朋友都要偷偷摸摸都幾慘
如果唔想你誤會,會帶埋你出去認識,如果唔介紹其實都代表佢地兩個係唔只朋友關係
我都知但冇辦法
另一半諗野唔開通同信任冇關
接受唔到就接受唔到
但個fd由細識到大
可以點
推 7.1大遊行 tweet國際戰線 黃色經濟圈
慘撚過食屎.
有個EX又係咁, 唔可以有女性朋友, 一班人影相隔離企左個女仔都仆街
調返轉係女朋友best friend係異性
啲留言會相反
同性你就安心
分得好,唔係個個男人都要受專制港女氣
你估成班男人圍埋講咩,咪講吓條囡興趣又唔俾做,又唔做家務,脾氣差,咩frd都唔見得
呢個世界唔係男人就女人..
做你條仔慘過食屎,咁撚小器再靚都冇用
接唔接受到唔係重點

重點係知你介意都寧願揀同best fd好都唔理你

自己諗下你係男朋友心入面價值去到邊
講真都係睇樣
港女到咁仲覺得自己好正常
你只不過遇到個男人無你咁幼稚,肯為你妥協咋

你呢類人咪又係愛自己多過愛人
垃圾
即刻同佢分手
跟我
我best friend係男性
男友都無嬲我
好心你大量D啦
我唔覺得有任何問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞