[絲打入]最鍾意/覺得男仔咩髮型最好睇?

597 回覆
97 Like 15 Dislike
其實剪咩頭係其次 好睇嘅頭多數都要吹同gel我依家自己剪頭髮已經唔介意剪衰 橫掂都係要gel 整完又係一條好漢巴打學下gel頭實際過花心機諗剪咩頭 除非你想要啲好特別嘅頭
雞冠頭應該憫d...
入黎既巴打一定係搵緊自己個頭
額頭靚露額頭
額頭唔靚就遮(佔塊面比例上太高或太長)
唔好學前面d po話留陰實冇死
因為你留左陰,成塊面focus就係眼同鼻自己衡量下隻眼有冇d韓星咁大
露額頭加修眉反而會令個人精神啲
特別係香港男仔靚在眉骨高
不過無論咩頭都好最緊要都係唔好油頭
倫敦金保險狗咁好好好樣衰
但係柒碌髮型唔會令你鍾意佢完美解決

金城武世界第一
+1
ching啲品味好有前瞻性
我都係
又man又young同時兼備
同埋有啲劉海係前面,氣息好好多無咁殘
但又唔會去到終極mk成塊紫菜做平陰個啲咁
一流
佢光頭都好睇
不過提提你地唔好鬆毛鬆翼 自己照下鏡樣麻麻嘅一樣要收皮
係啲人打理得唔清爽姐
長髮都可以殺食
當然靚仔就留乜頭都大殺四方

你呢兩款韓仔頭唔係人人啱留
但出街人人都留緊 但好多都留到好柒

計我話要清爽嘅就skin head/ 㗎仔短髮啦
TLDR: 估唔到都唔少絲打鍾意長髮
2020最具前瞻性髮型 跟呢張圖剪就無錯啦
香港留咁厚熱撚死
額頭全部都係暗瘡
寸頭
唔好post啲咁靚仔嘅好唔好無意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞