[絲打入]最鍾意/覺得男仔咩髮型最好睇?

597 回覆
97 Like 15 Dislike
男仔總係特別鍾情女仔某幾個髮型覺得好好睇好靚,咁當然前提樣唔可以係樣衰最起碼正常的話整呢啲頭會加分

咁女仔呢 會覺得男仔咩頭會最好睇會加分你地最鍾意男仔整咩髮型
光頭
仙道咁樣
兩邊少少陰 唔記得呢啲叫咩頭
好好睇 地位就好似女人斜陰咁好睇
係個樣好好睇呀!!

呢啲好倫敦金feel
蠟到行+少頭髮feel
無咁後生 俾3x歲留就適合既其實
你班友 開post嗰陣都知一定有呢啲倫敦金頭同埋 樣子問題嘅圖都話正常普通樣情況下囉
整開類似嘅頭 不過再清爽啲 右邊嗰度會再短好多 你當普通all back頭但係左邊會好似張圖咁有陰 但係無咁長 點睇 唔識形容 但係個人嚟講我覺得gel得幾好
髮際線高左係有老態
男人可以留番啲陰啲下個過高額頭(本身額頭唔高髮線唔高唔洗理我)
女仔生完b都會甩好多頭髮,香港女人大多係去補髮線 ,唔keep瀏海既,男人補髮線好少聽過有

油頭唔好睇
後生仔唔好留
額頭唔高 你上面嗰張圖同all back頭都carry到同個我樣配埋有少少反差係度 個感覺幾特別幾好睇
中長頭髮加好多分個人偏好到頸個種
電曲少少或者扎都好正好型
最憎絕對唔會留 見過有後生剪呢啲 完全出曬事 極度炒車
即係已經係長髮喔唔係中長喔 男仔中長頭髮係類似韓星bts嗰幾個長度先叫中長
女仔 我講多數 唔太鍾意男人長髮(唔好有人急住彈出嚟駁我話話好鍾意)
正如大多數男人鍾意女人長髮,唔prefer短髮一樣,因為男人都可以留短髮

因為我地都想有個感覺係我同緊一個好明顯係「異性既人」拍緊拖

男人短髮好睇好多
當年cookinghayhay成日比人催由武士頭剪返短髮係真係有原因
你口中嘅短髮係邊一種其實係好似韓仔嗰種定陳豪下面嗰個咁
男人長髮真係要勁有style /靚仔先carry 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞