[絲打入]最鍾意/覺得男仔咩髮型最好睇?

597 回覆
97 Like 15 Dislike
紮頭髮嗰種長頭髮無清爽feel 熟女應該鍾意 溝20頭靚妹就⋯
一黎,嗰兩張髮型都唔好睇。二來,髮際線高去留上面兩類係自殺。

呢兩種最穩陣 人人啱留既

呢種弟弟頭最多香港仔仔留 最穩陣

下面兩張好撚柒我留開類似第一張嗰啲 因為呢個頭需要嗰陣其實可以整得成熟啲,型啲同man少少 例如 浩然頭
對留長髮嘅知性/文藝型男仔都好心動
男仔普通樣既話 頭髮簡單清爽已經夠
頭髮唔好太厚重 瀏海唔好太長
但係多數毒撚先整呢啲頭因為接觸多啲日本文化
同埋呢啲頭有啲難carry 唔係好靚仔同埋面部輪廓靚嘅話好容易炒車 出唔到日系嘅feel 會變咗做單純不修邊幅所以搞到啲頭髮咁長
叫中分頭
原來咁多絲打鍾意男仔長髮你講嘅長髮應該係真係長到可以紮辮嗰啲啦 但係長髮真係好少見到有人係carry得好睇
呢兩個人嘅樣已經好唔普通
唔係逗號頭咩 中分我印象中應該係正中間分開成個三角形嗰啲
冬菇頭
鍾意有少少陰嘅
真心睇樣的
自己試完就知
起咗底 巨人粉依家唔知去邊度睇好
我無呢個煩惱除非個髮型柒到飛起 如果唔係都應該carry到
日系頭除外
係 長到可以紮辮 再長就要電少少攣
+ 少少鬚 + 眼鏡

覺得長髮嘅男人都好sexy
唔講唔覺 一講又真係覺得有啲唔友善太formal個頭
反曬光有啲柒
bts? v仔個種中長 溝死d妹妹 (好難keep)
髮量多=勁=健康
但佢地係夾髮片入去架,好少可天生多髮量到咁誇,方法二就係輕輕夾曲頭髮,顯得蓬鬆多髮量(我睇d韓國造型師utube

新手或者唔得閒打理頭髮既唔好搞,肯去打理既不得了

另一個例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞