[I/A]日版モバサカUltimate Football Club (8) 繼續集氣百屌出新金卡

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
你見唔見有個7日活動
玩齊42個任有個SS大口黑人 (包皮)
唔見嘅我覺得你可以再玩過
新開先見,法國神童 當日我都係睇世界杯先識佢
佢招sss咩黎,解黎聽下
係可以先用遊客再綁個帳?
定無呢個功能?
遊客綁完del game再揀遊客就會係新save
咁我重新出發啦,宜家有個問題如果想玩高速+冷靜
https://altema.jp/mobasakaufc/chara/117
https://altema.jp/mobasakaufc/chara/128
我見到有呢個人物,其中一個好似第6個任就會有,呢d人物係用短傳心/長傳急功攻交波比佢自己單刀龍門就得?
唔好意思日文盲,遠射今日明明地見第1頁有教學試左交d位置
長傳連唔到冷靜
正確無比就連到冷靜 但就冇高速
咁高速係點玩
omg...咁請問點搞啊

高速盤球就係個人喺黃色區入到攞到波就開到
一開就直線推一段距離
推到其他技開到嘅範圍就可以開嗰d技
例如插水 遠射 冷靜
因為長傳同正確9成9一傳完就連窩利同冷靜 唔會再開高速推波

想問呢d卡點先拎到?只有等佢復刻
係 都係等活動多
咁查實高速係點樣先開到?
唔用有長傳同正確既角傳波比佢?
排第10果位手足
古天奴打左翼效果會更好
右腳打左邊cut in大位

唔cap圖啦廢事害你見光死
正身差啲上到頭十
最後二場連對兩隊頭5都和波
強迫症,好想開晒d連攜,等左勁耐都未見過可以抽/換呢隻丙朗
抽選會
黃色區入到攞到波就開到
可以中圈附近心傳心俾佢開
長傳同正確都要接同傳嘅人喺相應嘅位先開到
正確唔係連爭奪King咩
屌係喎太耐冇用唔記得
不過有時正確完條友會控一下再開冷靜
咁我上面個2張圖是但選一隊都可以玩高速+冷靜?
因為見你地話盡量唔好用雜牌軍要連攜既加成
望落美斯個隊玩好似易齊人,但隻高速球員好似上唔到前線得兩翼,而另一隊個前峰好似全面d
高速多數擺兩翼 戰術入面較cut in
開技+冷静沉著

中場擺隻轉守為攻(覺醒用盤扭加乘) +轉邊 or 擺心傳心慢慢短傳俾隻翼

正確無比都可以配冷静既
好似馬體阿古路招冷静沉著可以配正確無比開到
紅圈呢2個有咩分別?藍圈呢個係轉守為攻?
左面係鳩爆 右面係盤球過人
藍圈係
鳩爆即係咩意思
鳩爆 = 小志強
盤球過人 = 戴志偉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞