[I/A]日版モバサカUltimate Football Club (8) 繼續集氣百屌出新金卡

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
正身69
分身20

正身最後一日4勝谷左上黎
分身反而最後一日出左事本來有機會頭10
可以分享下戰術點Set嗎
未完 我已經跌到2百幾
btw見到有活動
點排好

大致上都係用含9巴果set戰術
我防守果到就比較穩陣,兩個都set中間算,驚出事
攻左定攻右,cut in or not果啲就睇返自己啲人腳啦

基本上前期真係鬥快刷中場同翼
中場金卡根度簡當然係最bug果個,但要中後期先會中
玩左咁多次,暫時用過F迪莊同懷高都相當唔錯

翼今次用起手reniri挨過左前期
當然bug開既Kean,國米古天奴,彭迪夫呢啲前中期都好夠殺
金卡試過用,山狗,巴利都相當唔錯

中期就開始換中堅
公司佬,高甸,巴沙利,卡希爾係首選
本身勁又有buff技又隊長技之類,基本上無解
啲位大致齊(姐係剩返5,6場左右果陣)
就再換丹尼爾打閘,一個強烈防中,打埋最後幾場
中鋒再另外一邊翼完全係裝飾,有多餘錢先搞

不過講到尾上面堆野都係廢話,太理想化
只可以見步行步,盡量唔好浪費錢
前期買人真係只買重點人,隨唔到好人我寧願升手上果啲先,得閒望下頭幾位果啲,好多時原陣打頭5場都可以贏哂(當然好似愚人節果次就例外啦)

同埋唔好咁早就用個金幣random個市場
頭兩三日random個人覺得意義唔大
除非真係差得太緊要就禁一下就可以既
呢排d友仔識升閘位下次要轉下打法
好詳盡
多謝樓豬
頭先無意中發現左樣野
殿堂kdb同普巴果頁
左面牆有傑斯
右面牆有謝老4
是咪暗示。。。
想問下其實有冇啲特別抽卡活動(例如傳奇球員)
諗緊使唔使特別去儲石
抽卡pool特別機
現階段基本上得新卡pool抽
但佢就會成日搞啲用鑽買箱入手特別卡既活動
例如依家個抽選會
之後點砌好
下個月係咪2週年
咁要儲石啦
幫你推到DDG上水答你
佢玩開曼聯會答得準確啲
因為KDB
而家想玩鏝多過利
鏝就算齊腳都唔會係最勁
不過真係好易練
要課都係課張金卡公司佬
可能係性價比最高球會

玩開祖記
但尋日最強Manager派券一抽

係咪要開始砌11隻英超SS
齊腳最勁係邊隊?
獲加你都抽到
可以開始砌鏝啦
鏝最難攞就係獲加
其餘一係公會換
一係市場bid
利啦
幾隻ut人
齊腳最top應該 猁鍠疤拜狗蛆 呢5隊
皇又好似勁d
有c朗 拉膠 卡路士 古迪
仲有摩迪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞