(巴)[推到完場] 巴塞隆拿 對 祖雲達斯

842 回覆
18 Like 82 Dislike
我夠膽講同樣情況皇狗反而有機入到波

因為下下斬入禁區屈頭槌仲撚大威脅

斬燒味果個都無得比啦
不得不認,賤種兩隻閘砍燒味好撚屈機
個波又準又急
我地就次次中腰波前點落,一係省到人

由期係馬些路

卡華積都勁 點解我地冇個正正常常既閘

我個人認為艾巴算正常

我講右閘

斬燒味果個都無得比啦
個波又準又急

由期係馬些路

小明係overlap同爆入去勁
但出波真係無料到
換左個教練已經差幾班波了

你要換埋成個踢法 體系先有得改善
你個踢法 講緊一定要有沙維果種級數控制節奏 成隊11人都緊迫 迫盡先勁
就算之後哥狗教拜仁 以拜仁人腳都踢唔好

斬燒味果個都無得比啦
個波又準又急

由期係馬些路

小明係overlap同爆入去勁
但出波真係無料到

佢一時時 好過右邊無
尼馬都叫跑得下 so9成場都唔知做乜鳩

尼馬沉之後 佢打右邊都跑左一段搏左幾個進攻 不過唔撚中龍咁解

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

So9都冇心踢 位都唔走下

唔關事,佢好有心,但有心無力

係 佢拿手禁區轉身射同突破越位 但今場比蛆完封 乜柒都做唔到

破密集唔係佢個範啦響利都已經
三揪三快反就話啫
利雲都係行行企企

破密集最後咪要斬波
其實哥狗果陣都已經係咁啦
但你後備係個撻q矮仔paco你可以點?

講真對祖碧基都未必夠頂

得一個高佬梗係唔夠頂啦
多一個就差好遠
搏大霧都易好多

其實用矮仔係巴塞傳統

係鬼,以前古華特係矮仔?

近年ok???

係搶鏡,但唔入肉

係 佢拿手禁區轉身射同突破越位 但今場比蛆完封 乜柒都做唔到

我好鍾意佢係利果啲禁區轉身fake人
底線通人坑渠,但係巴塞無晒

tiki taka都無乜啦

傳波都唔中啊 係無人迫 面對面傳都失 踢條鐵咩仲tiki

tiki taka 真係好撚華麗
換左個教練已經差幾班波了

你要換埋成個踢法 體系先有得改善
你個踢法 講緊一定要有沙維果種級數控制節奏 成隊11人都緊迫 迫盡先勁
就算之後哥狗教拜仁 以拜仁人腳都踢唔好

而家係人員配落踢法到出錯
老既老,無態既無態
成隊波既效率出現左好大問題

我好鍾意佢係利果啲禁區轉身fake人
底線通人坑渠,但係巴塞無晒

tiki taka都無乜啦

傳波都唔中啊 係無人迫 面對面傳都失 踢條鐵咩仲tiki

tiki taka 真係好撚華麗

可一不可再

尼馬真係細路,當年丹尼爾俾拜仁炒7粒都無喊,專注番踢波仲好啦 ,況且對手真係守得穩

尼馬真係細路,當年丹尼爾俾拜仁炒7粒都無喊,專注番踢波仲好啦 ,況且對手真係守得穩

心理應該真係有問題

尼馬沉之後 佢打右邊都跑左一段搏左幾個進攻 不過唔撚中龍咁解

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

三揪三快反就話啫
利雲都係行行企企

破密集最後咪要斬波

講真對祖碧基都未必夠頂

得一個高佬梗係唔夠頂啦
多一個就差好遠
搏大霧都易好多

其實用矮仔係巴塞傳統

近年ok???

近年咪得MVP果季
講真

心理應該真係有問題

幼稚唔成熟姐

心理應該真係有問題

幼稚唔成熟姐

希望今次之後佢會成長,話哂都係巴塞同巴西靈魂人物

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

三揪三快反就話啫
利雲都係行行企企

破密集最後咪要斬波

講真對祖碧基都未必夠頂

得一個高佬梗係唔夠頂啦
多一個就差好遠
搏大霧都易好多

其實用矮仔係巴塞傳統

近年ok???

近年咪得MVP果季,講真古莊臣伊巴亨利咪又係高。
如果因為一季矮仔陣成功就令高層對啲垃圾矮仔有種迷痴,咁簡直係弱智。
講真矮都唔係問題,你有羅馬里奧咁勁咪得。
但又矮又廢真係無撚用
你高而廢起碼人地都叫難mark d

心理應該真係有問題

幼稚唔成熟姐

尼馬唔洗喊啦屌
廿幾歲大把機會啦
最緊要唔好爭做大佬住 做返啲插入
對你對巴都好呀

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

三揪三快反就話啫
利雲都係行行企企

破密集最後咪要斬波

講真對祖碧基都未必夠頂

得一個高佬梗係唔夠頂啦
多一個就差好遠
搏大霧都易好多

其實用矮仔係巴塞傳統

近年ok???

近年咪得MVP果季,講真古莊臣伊巴亨利咪又係高。
如果因為一季矮仔陣成功就令高層對啲垃圾矮仔有種迷痴,咁簡直係弱智。
講真矮都唔係問題,你有羅馬里奧咁勁咪得。
但又矮又廢真係無撚用
你高而廢起碼人地都叫難mark d

講真Paco呢啲廢物真係早清早著
如果我係安狗我寧願最尾係換AG出黎,唔係打中場,係入禁區搏大霧,分分鐘仲有用。
Paco所有55波都搶唔贏,睇到火滾。
Ho Ball Ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞