(巴)[推到完場] 巴塞隆拿 對 祖雲達斯

842 回覆
18 Like 82 Dislike
又儲換人名額,安蛇留返下一世用

淨係識飲水同坐係到

名正言順請你返黎坐

我留意左佢好耐,飲嘢多叫企係到叫,做下樣俾喲手勢都好,三冠王果之後甚小見佢咁做

咪好似你打工咁
做耐左都會hea
佢咪就係打份工心態
你睇下屌帥
到九十分鐘就仲係咁屌
獲撚獲落後都前鋒基真係好撚反智,認要用高波追又冇呢類型前鋒

反正下下都係用前鋒基做高點得一個
對面弱智都識mark啦

買後備前鋒走去買個撻q侏儒
安蛇生涯最後一場歐聯 教完巴塞無得再呃飯食

佢一嚟就三冠,真係好撚勁

走就雞胸

勁佢老母咩,果年msn3個打晒所有強隊
次9次作客成pat屎咁真係on9,冇左布斯好似唔識踢波咁個中場

唔關事
就算有影帝都係會比人炒
係成隊波既問題

陣容都好有問題
永遠作客就出怪陣 24 ag
主場就full team
打條撚咩

24有時都忍到,ag真係忍唔撚到

其實24根本唔岩踢巴塞 隊隊對巴都打反擊架啦 24輸反擊輸撚死
無,今季輸後備力量。睇下對家皇d後備同自己個堆,根本無得鬥

人地就叫後備,我地嗰啲叫替工炸
尼馬崩潰
認真之後幾場唔洗踢 放佢假睇下臨床心理學家啦

聽聞尼馬搵左安歷基個心理醫生

踢波踢到痴左線

啱啱Ney咩事?

唔係岩岩 踢之前就搵左
次9次作客成pat屎咁真係on9,冇左布斯好似唔識踢波咁個中場

唔關事
就算有影帝都係會比人炒
係成隊波既問題

陣容都好有問題
打條撚咩

安蛇 m24 ag係更衣室互射
尼馬崩潰

踢波踢到痴左線

啱啱Ney咩事?

出局係咪唔喊得呀
我夠膽講同樣情況皇狗反而有機入到波

因為下下斬入禁區屈頭槌仲撚大威脅
尼馬都叫跑得下 so9成場都唔知做乜鳩

尼馬沉之後 佢打右邊都跑左一段搏左幾個進攻 不過唔撚中龍咁解

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳
尼馬崩潰

踢波踢到痴左線

啱啱Ney咩事?

崩潰 失控咁喊

唔關事
就算有影帝都係會比人炒
係成隊波既問題

陣容都好有問題
打條撚咩

係一作客班人就hea到乜咁
安蛇生涯最後一場歐聯 教完巴塞無得再呃飯食

佢一嚟就三冠,真係好撚勁

走就雞胸

勁佢老母咩,果年msn3個打晒所有強隊

助教第一季啲死球都冇埋

尼馬沉之後 佢打右邊都跑左一段搏左幾個進攻 不過唔撚中龍咁解

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉
We did it!
希望國家打毗有場好波睇,都唔望攞到分

唔關事
就算有影帝都係會比人炒
係成隊波既問題

陣容都好有問題
打條撚咩

其實24根本唔岩踢巴塞 隊隊對巴都打反擊架啦 24輸反擊輸撚死

24唔好咁上其實可能冇咁衰?

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

門前飛機美斯自己都呆撚左

身體對抗性同彈跳力
阿朗一個都頂兩個

皇馬只要換d進攻球員出黎湧就點都湧到一球
真係好痴線 鋤dee咁計根本手執4條dee加條同花順 一隻一隻打都打死你
無,今季輸後備力量。睇下對家皇d後備同自己個堆,根本無得鬥

人地就叫後備,我地嗰啲叫替工炸

蝗果啲叫後備 直頭可以砌多隊啦
尼馬崩潰

踢波踢到痴左線

啱啱Ney咩事?

出局係咪唔喊得呀

嗰陣出左房 ney完場同alves做咩?
艾力里將文素基治放落左中場
呢下高招,祖記真係守得好
冰封MSN
最有威脅都係美斯上半場快腳篤射
優勝劣敗

唔關事
就算有影帝都係會比人炒
係成隊波既問題

陣容都好有問題
打條撚咩

24唔好咁上其實可能冇咁衰?

佢咁鍾意裝越位 裝到中場線前都照裝 叫佢唔好咁上?
尼馬崩潰

踢波踢到痴左線

啱啱Ney咩事?

出局係咪唔喊得呀

嗰陣出左房 ney完場同alves做咩?

咪解釋左囉屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞