(巴)[推到完場] 巴塞隆拿 對 祖雲達斯

842 回覆
18 Like 82 Dislike
國王盃出左局未?
尼馬都叫跑得下 so9成場都唔知做乜鳩

尼馬沉之後 佢打右邊都跑左一段搏左幾個進攻 不過唔撚中龍咁解

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

So9都冇心踢 位都唔走下
尼馬崩潰
認真之後幾場唔洗踢 放佢假睇下臨床心理學家啦

聽聞尼馬搵左安歷基個心理醫生

踢波踢到痴左線

啱啱Ney咩事?

出局係咪唔喊得呀

嗰陣出左房 ney完場同alves做咩?

無野,安慰下姐
成場踢得最好係utt 未來後防靠佢
尼馬崩潰
認真之後幾場唔洗踢 放佢假睇下臨床心理學家啦

聽聞尼馬搵左安歷基個心理醫生

踢波踢到痴左線

啱啱Ney咩事?

崩潰 失控咁喊

想睇番
無,今季輸後備力量。睇下對家皇d後備同自己個堆,根本無得鬥

人地就叫後備,我地嗰啲叫替工炸

蝗果啲叫後備 直頭可以砌多隊啦

純後備踢西甲都頭4啦屌
艾力里將文素基治放落左中場
呢下高招,祖記真係守得好
冰封MSN
最有威脅都係美斯上半場快腳篤射
優勝劣敗

美斯果下其實難射
睇慢鏡前面兩條友block住,佢一定要攞角
次9次作客成pat屎咁真係on9,冇左布斯好似唔識踢波咁個中場

唔關事
就算有影帝都係會比人炒
係成隊波既問題

陣容都好有問題
永遠作客就出怪陣 24 ag
主場就full team
打條撚咩

24有時都忍到,ag真係忍唔撚到

其實24根本唔岩踢巴塞 隊隊對巴都打反擊架啦 24輸反擊輸撚死

24唔好咁上其實可能冇咁衰?

佢個扮裝越位,我直係睇到呆撚哂
佢到底係咪唔撚知係自己問題

尼馬沉之後 佢打右邊都跑左一段搏左幾個進攻 不過唔撚中龍咁解

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

係人都過到咁濟 最後一腳on9

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

唔關事,佢好有心,但有心無力
尼馬唔洗喊咁後生仲有好多次歐聯機會,如果巴下季有頭四

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

係人都過到咁濟 最後一腳on9

今日成隊把握力曳到一個點

佢應該無乜貨仔賣了
次9次作客成pat屎咁真係on9,冇左布斯好似唔識踢波咁個中場

唔關事
就算有影帝都係會比人炒
係成隊波既問題

陣容都好有問題
永遠作客就出怪陣 24 ag
主場就full team
打條撚咩

24有時都忍到,ag真係忍唔撚到

其實24根本唔岩踢巴塞 隊隊對巴都打反擊架啦 24輸反擊輸撚死

24唔好咁上其實可能冇咁衰?

佢個扮裝越位,我直係睇到呆撚哂
佢到底係咪唔撚知係自己問題

裝到上中場線 根本連波都唔識踢
岩岩訓醒 熱血巴塞反杯4球未

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

有留意巴塞今季都知,隊波其實係踢個勢,一衰波起上黎根本二流
今場失望既係一球中龍都無

佢應該無乜貨仔賣了

可能攰姐
今場失望既係一球中龍都無

有 2個

根本成場得尼馬係搶眼外
其餘都係曳

係搶鏡,但唔入肉

係 佢拿手禁區轉身射同突破越位 但今場比蛆完封 乜柒都做唔到

到msn狀態好少少嗰陣中場又放唔到波比前面
尼馬如果處理到個心理 就可以更上一層樓
唔得就玩完

仲要成日出24踢343

仲要成日出24踢343

安蛇放佢落左閘我笑而不語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞