[DC]Dreamcatcher討論區(2) - 4.23 入夢一百天

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
而家先番黎睇番回帶
http://www.vlive.tv/video/29652
俾 d 心機推喇
生日喇

笑左 ...

笑左 ...

我bb好靚

笑左 ...

咁其實真係好食定唔好食 聽唔明

嘩 ... 你聽下祗攸食完把聲
同埋雅雅自己食果個樣都明架啦 ...

畫公仔 ... 唔好劃到咁明好喎 ...
友團post發生咩事?
友團post發生咩事?

d 各團朋友仔之間有小小錯漏誤會 ... 一時意氣之爭 ...
不題也罷 ... 當無事就係最好既事 ...
俾 d 心機推喇
生日喇

得小貓幾隻
又冇人入黎攪事,比負皮

笑左 ...

好似煎濃左麻

好似煎濃左麻

個煎餅汁要加砂糖呀大佬

好似煎濃左麻

個煎餅汁要加砂糖呀大佬

sor 因為冇睇曬

個雞應該係得既 ...
雖然佢整到好杰 ... 照睇係唔會唔好味既 ...
其實你可以試下整呢個 ... 整到好難食係好 Q 難 ...

really really個look

我娟

笑左 ...

Hi 做乜畫me

Hi 做乜畫me

畫公仔畫到見腸都算啦 ...
唔好咁 detail 畫埋腸入面 d __ __ 得架 ...
https://www.instagram.com/p/BT3u6FDjqmu/?taken-by=hf_dreamcatcher

笑 ... 祗攸兄叫 여보 咁講算係當雅雅係老婆咁話喇喎 ...

https://www.instagram.com/p/BT3u6FDjqmu/?taken-by=hf_dreamcatcher

笑 ... 祗攸兄叫 여보 咁講算係當雅雅係老婆咁話喇喎 ...

下次兩公婆玩煮飯仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞