[DC]Dreamcatcher討論區(2) - 4.23 入夢一百天

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
https://www.instagram.com/p/BTwRVIuA2Im/

兩條麥當奴叔叔 ...
https://www.instagram.com/p/BTwOOXrFtix/?taken-by=s.jeweloushk

屌你咩

有條仔既

屌佢搵條仔跳東東個位

紅格仔 ...
咁就 goodbye 左 ...

今日gb?

係呀 ...
官 TWITTER 係咁寫 ...
不過計已傾過兩句 ...

個mon濕曬tim

右上角

無啦啦GB

無啦啦GB

隻歌都出咗成個月了 GB都正常
無啦啦GB

賢b話好開心可以多d時間陪我

證明你個裕賢係假既 ...
我問佢果陣佢係話要做 D 準備去日本 ...
btw ... 佢 d 英文好撚好超撚勁 !!!
仲勁過 W 團多多 ...
無啦啦GB

英文擔當

英文擔當

再伏到佢講國語先 ... JIU SUA 好錫飯 ... 亦好多交流 ...
但係唔輪到我 ...
東東怕講野 ... 笑多 ...

英文擔當

再伏到佢講國語先 ... JIU SUA 好錫飯 ... 亦好多交流 ...
但係唔輪到我 ...

東東係咪韓文唔叻咋
見但唱歌都係幾句歌詞

但係唔輪到我 ...

東東係咪韓文唔叻咋
見但唱歌都係幾句歌詞

流巴幾時見佢地架
好想見 最近好sad 又搶唔到hyukoh演唱會飛

無 FS ... 只有伏番工放工 ...
一句起兩句止 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞