[DC]Dreamcatcher討論區(2) - 4.23 入夢一百天

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
冇得見

法國流星b好低汁
不服來辯

駁唔到 真係好低汁

咁我唯有切腹謝罪啦 ...

再講流星B又潛架喇

再講流星B又潛架喇

唔洗唉 ...
堅潛 ...

飛先喇咁多位 ...
隔離團演唱會見

再講流星B又潛架喇

唔洗唉 ...
堅潛 ...

飛先喇咁多位 ...
隔離團演唱會見

又飛韓國?去唔去埋DC簽名會?

唔洗唉 ...
堅潛 ...

飛先喇咁多位 ...
隔離團演唱會見

就係摶 DC 仲有 FS 先改早咁多 ...
如果有 FS 入再上黎問大家有無咩要同佢地講 ...

唔洗唉 ...
堅潛 ...

飛先喇咁多位 ...
隔離團演唱會見

幫我 佢地

你做呢個樣 ... 影張相黎 ...
我晒七張幫你送 ... 叫佢地痾野果陣擺屎坑板上面 ...
又或者屎坑入面啦 ...
岩岩先睇到

170324 Dreamcatcher 東東眼裡的成員大揭密With裕賢
https://goo.gl/4TYsX8

幫我 佢地

你做呢個樣 ... 影張相黎 ...
我晒七張幫你送 ... 叫佢地痾野果陣擺屎坑板上面 ...
又或者屎坑入面啦 ...

諗起都

益晒你
岩岩先睇到

170324 Dreamcatcher 東東眼裡的成員大揭密With裕賢
https://goo.gl/4TYsX8

稀有既中字片

我賢b超得意
睇黎英文後中文都難佢唔到

賢B究竟識幾多國語言?

唔洗唉 ...
堅潛 ...

飛先喇咁多位 ...
隔離團演唱會見

問下幾時黎香港

唔洗唉 ...
堅潛 ...

飛先喇咁多位 ...
隔離團演唱會見

問下幾時黎香港

流星已落入韓妹懷抱

唉 撞kcon

唔洗唉 ...
堅潛 ...

飛先喇咁多位 ...
隔離團演唱會見

問下幾時黎香港

流星已落入韓妹懷抱

唉 撞kcon

食屎啦燈神

搭程飛機靜成咁

死的麼咁多新相唔出

呢兩個無得投
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞