水晶撚入黎(12)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
https://instagram.com/crystalwinggs?igshid=end6metfc8r2
之前係呢間買左兩次 好似幾好? 新手
條超七係度買 800幾
有冇人知如果粒水晶吊嘴崩咗少少可唔可以照戴
A 係平,但晶體唔夠靚 (入手過普通月亮,夠光嘅,一分錢一分貨)
豆媽 識人中伏(唔止一個)入手咗好濛嘅彩月
T 我覺得三間嚟講最好 佢可以比你揀珠 (入手咗白水月)
多謝教路!!!
另外有冇話戴月亮石配咩石好d (有無話咩晶會功效會撞/一齊用會愈戴愈靚 功效高d)?想買坦桑/紫鋰輝
巴打,你好似好專科,想買條金耀石
你想要咩功效呀?其實月亮好百搭嫁,配咩都好,睇個人喜好。比較多人會配紅紋,月亮可以中和返等個人無咁躁。當然坦桑同紫鋰都可以喇。

如果你想養月亮就紫晶簇同魚眼輪流放,可以養光。
不過你要小心,月亮好易出冰裂,帶嘅時候小心啲(尤其你嗰條本身晶體清)
想問下舊水晶可唔可以掉
有條好耐以前既粉晶一直唔咁掉
幾錢唔好提喇,價錢對得住件貨,性價比高就ok 啦
T都唔應機既頂
問左佢幾日
Thanks 巴打

咁呢種同紅超7 係咪都同超7一樣㗎
係 只係佢拆左紅色果部分出黎賣而已
亦唔洗擔心佢得一隻色無「超七」功效
只要係係超七水晶拆出黎 就有超七既功效

中間紅色一絲絲果啲就係紅7
如果佢生係白晶部分再切出黎就會好似你張圖咁
平野 揀粒粒有光就係 $200-300有大珠
我都係諗住佢有得郵購 點知wtsapp佢佢叫番你上去鋪頭睇 話時間就唔到上唔到去 佢直接唔覆 串到
我仲諗問佢可唔可以寄海外
即係一定冇啦
月亮條繩
我無試過呀 因為我上門睇
買靚晶唔敢網購
想問佢逢星期幾唔開門?
唔清楚 我上去前會同佢講聲
4字頭喺Jaishop買!你可以上去睇下 應該有平啲既
主要係想增強人緣(工作同感情) 舒緩壓力
有無咩介紹
新手第一次買水晶 想知有冇中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞