水晶撚入黎(12)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
係呀 水晶鋪老闆收埋咁多水晶一定發晒達 身體又健康
新手 想買條7mm坦桑 睇上面巴打買好似好貴
想問邊度買抵屌啲
新手學野,想問有冇人買過crystalsecret_hk間ig shop,點解可以咁平
伸手問想買水晶應該邊間好?預算唔多
唔該大家
想問大家點處理改手圍剩低嘅珠剩低一大包
連手工都差姐係呃人
個人經驗
前年做野壓力大到仆街
條綠幽黃曬 之後買多條彩幽
今年轉左工再帶 綠幽白番 彩幽無黃
其實有差電已經ok 最緊要睇你果時既運勢
想問下邊間
正確方法:可以自己DIY做設計款,手工配珠可以去深水埗搵
錯誤方法:搵個杯裝起佢間唔中插隻手指入去玩,好似玩米缸咁設計搵珠嗰啲太麻煩了
屌,我成袋擺咗喺office得閒無事拎粒出嚟J以為自己戇鳩
睇相佢d晶勁低質
J晶點會係戇鳩,好正常

我嗰種先係
有好多人講過只係照騙
平係因為係平價貨 之後可能用最靚個條影
再執下相咁
你講想買咩晶預算幾多先有得推薦㗎喎

呢間我中過抽獎只能說99蚊算係咁,但好似只限順豐,所以要預多30蚊係郵費
咁我不如將個郵費加落水晶預算到,俾平郵5蚊好過
仲唔使益順豐
見呢間幾日就抽一次獎
我原本以為係呃人點知真係中咗 但唔係我想要嘅 就轉手送咗俾人
如果真係想買呢間,寧願參加抽獎搏吓運氣好過
真金白銀我會去第二度買
多謝大家答我
我都係成日見佢抽獎想知咩料

想買摩根石$300-500預算會唔會太低?
摩根平野 500樓下已經好好 愈透同愈多橙/粉紅最好 其他色係加工或者其他石黎
摩根唔算貴石,好多店都有,質素多數唔會好差8m嘅話我見100-300都幾夠做

見cp早幾日有摩根新貨,可以上去望吓先
不過有是非爭議 睇返#1 自行判斷

如果唔想呢間,都可以睇返 #211 同 #250 嘅黃店list
穩陣的話第一條唔好IG睇 建議上門睇吓先齋睇唔買都好

想問e條係咩

又拎出嚟j吓
Perfect喎!幾錢?
本身覺得呢間野啲野幾靚,但見佢咁臭串即刻反感,個客態度本身冇咩問題,純粹問問題,咁就要比佢開po講

仲發現佢聲稱既工廠,全部係同一間淘寶直播搶,仲三圈拆單圈賣,全部食水極深,每日睇住直播有靚野就搶番去賣,貨源都唔洗搵

仲要賤到影相攞角度遮住瑕疵,下圖係佢賣既吊墜,淘寶賣家整錯整左兩個窿,其中一個窿用膠水塞住,佢賣番出去就特登用個鉗遮住個膠水位

如果大家見到個po仲會幫襯佢就自便啦
咁都比你搵到 好西利
好爭啲店主批鬥啲客
雖然呢個世界好多西客 但呢啲有禮貌既唔洗咁講呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞