(牙屎出片)屎萊姆話慕容屈佢

631 回覆
31 Like 2111 Dislike
屌,我係大學識佢,都知佢喺Madhead 度做,佢啱啱開始拍片個陣認唔到佢把聲,之後出樣先知條仆街扮玩家推隻 game
柒B話選擇加盟IGET
估計IGET係公仔機廠商
Blocked
呀屎係我朋友
炮友
想spin走人唔講自己做過d陰質野
唔想知啊好撚煩
上面有
好想知同Auman fd咁又代表咩
我講個事實出嚟回應返樓上所謂"擺auman上枱"個論點
都未知Auman係咪同意佢擺d對話出嚟 就衝出嚟幫佢"被擺上枱"
好想知好想知又唔自己消化
仲問邊個冇獨立思考
你都識講“未知Auman係咪同意”
你係咁提舊屎同Auman fd仲咩啫
fd就得啦
你啲“獨立”思考都唔知思啲咩出黎
仲有一點
一直講緊擺Auman上枱係班屎家軍
佢地不約而同係舊屎被圍屌時出post聲援Auman,企圖帶風向
唔通佢地全部又係auman fd?
咁仲唔係擺上枱?
好心你運用你既腦袋“獨立”思考前,了解曬全件事先
聲援Auman叫帶風向
事實就係慕容出片講一大堆陰謀論spin走咗Auman上庭件事
當時成班人一直圍住冇證據嘅事ff 明明問題就係佢啲低質片 拍垃圾 小圈子
就如同難食嘅黃店一樣
然後一大班而家畀人帶曬風向 人格謀殺佢
睇住咁多人為反而反 真心on9
"一直講緊擺Auman上枱係班屎家軍"
又要我講多次我講個事實出嚟回應返樓上所謂"3.繼續帶風向去黃藍 例如擺auman上枱"
"好心你運用你既腦袋“獨立”思考前,了解曬全件事先"

短時間內不同人講同一樣嘢唔叫帶風向叫咩

你上面咪講左個事實囉,未得人同意就消費人咪就係擺人上枱
痴線佬不願面對既事實
依家一見到d空鋪就想去bob叔式打卡
"我d喜悅呢?!?!?"
佢成條片唔敢提懷仔
明明懷仔先至係屌得佢最應果個

等睇電競雞頭二人組點屌懷仔偽黃,點樣對唔住Auman同所有手足
見到佢個閪樣就唔想click條link
留名等bob叔
班網絡垃圾淨係識欺善怕惡

細b條垃圾俾懷仔屌就即刻彈上水
走啦
dislike多like數差唔多7倍
好心佢地就收下皮
你地youtube生涯玩撚完架喇
繼續賴hater啦

同政府同中共口交部一樣
以為用下d語言偽言就呃到人
當香港人on9咩
其實咁樣算唔算犯法?
喺嘅話可以進一步收皮
佢有話過自己係黃, 相信政府好快會做嘢
收皮跟住可以公開同港共合作,湯十一
林鄭合照
證明香港人有成長!

從屎家軍一事可以見到, 香港人係可以用理性思考!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞