(牙屎出片)屎萊姆話慕容屈佢

631 回覆
31 Like 2111 Dislike
垃圾始終都係垃圾,唔是話出條片鳩up幾句就可以改變
屌佢老味
埋得堆個班 有幾多個唔係好似佢咁拍廢片丫
諗撚左成個月先出到依啲垃圾片出黎
上面仲有幾隻P牌食屎狗幫佢死兜
你地護下主就應該既
仲要話條片有晒數據
佢要講數據既洗乜度成個月先黎回應
講埋既都係一堆大話
唸住先試下水溫睇下可以出番黎未

絛撚樣係太平盛世個陣就可以消費其他人或者事拍下片上位
因為條友根本冇內容不學無術所以拍既野都係垃圾
到呢一年黎佢消費唔起黃藍
拍黎拍去都係開箱技窮
到想炒起大J博花生咁撚大想頭咪仆直囉

講埋佢條撚樣消費人既極致係連佢老婆生仔個時有病都要
拍片黎呃like
你話呢D係咪仆街中既仆街
其實條廢屎唔衝出黎拍條垃圾片
件事都無人再關注啦
而家反而引人關注佢件事

舊屎是咪弱撚智
度完要搵公關 又要搵打手
廢事禁入去幫佢刷view
屎家軍係網絡垃圾既原因
1.個數據根本就唔夠,唔通你話香港啲細鋪仲有小小生意所以仲未俾人壟斷咩
2.佢係fd一件事,佢地夾埋消費佢又一件事,先唔講佢地無啦啦同時提起Auman咁奇怪,仲要一致口徑(大家專注返auman件事,唔好再提屎同細b件事),正常人如果唔係有心想spin件事既講句(過幾日auman就上庭)就夠啦
3.都話不論佢黃藍,佢都係網絡垃圾,唔好又想扯去政治啦屎家軍
4.依件事我唔太記得,係咪好似係屎搵恐嚇大j?如果佢唔係當正自己係(屎家軍)呀頭,正常人點會膨脹到叫人講野小心啲(暗示自己有地位)
5.我完全睇唔出佢有點回應過公仔機一味講埋啲垃圾道理,夾iphone犯法又唔提,de左條片就夠?咁大個人正式既道歉都唔識?細b唔尊重女性又諗住一句我都唔諗同帶過,當紅youtuber見人話同行話女人係雞都唔割蓆就反映出屎家軍的確存在(自己人就無限包容,敵人講錯就總動員踩人)
史哥都算黃 建議大家冷處理
哈哈
你覺得佢有料咩?
拍左2個廣告姐, 依家人係邊?
冬OT? 有人氣咩? 自己VLOG? 除左3點式果幾集 有人睇咩?

無人睇佢YOUTUBE都開到餐廳 你覺得錢從何來?
件事開始淡就咪撚衝出嚟柒啦好心
連登仔講尊重女性
冇人想知呀 收皮啦
我捐左廿皮
食屎啦垃圾死肥仔
係佢自己話要關注其他野
我指出佢口講 同佢所做ge野係兩回事
邊度有用黃藍judge佢
點樣搬龍門ar
撐mingjai都唔撐牙屎
Mingjai起碼買贖罪卷
收皮啦 屎家軍
牙屎好黃
冇用冇咩學識
你想佢講嘢幾有理據姐
好中我果type
佢係呀屎隻私家雞定咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞