(牙屎出片)屎萊姆話慕容屈佢

631 回覆
31 Like 2111 Dislike
講咩都冇用,只係好憎佢
唔理仼何理由
你都識講“未知Auman係咪同意”
你係咁提舊屎同Auman fd仲咩啫
fd就得啦
你啲“獨立”思考都唔知思啲咩出黎
仲有一點
一直講緊擺Auman上枱係班屎家軍
佢地不約而同係舊屎被圍屌時出post聲援Auman,企圖帶風向
唔通佢地全部又係auman fd?
咁仲唔係擺上枱?
好心你運用你既腦袋“獨立”思考前,了解曬全件事先
佢果邊人頭(屎家軍) 人數越多
你係公司想課金出黎 你第一下都會諗起佢地啦

同時你會慢慢個圈子越黎越大

對方個市場就會越嚟越萎縮

同黃色經濟圈個道理同出一轍

講就似層層 仲話佢有point

換撚左間pr 公司佢啦 寫個理由出黎 呃傻仔就得

做過生意一望就知古撚惑 我既意思係佢講果段野
屎家軍朵已臭
加拿大藍屍
屎萊姆點解唔講蘋果屈佢 ?

佢好撚嬲 點解達哥食到兩家茶飯 而我yt 揸旗人上上下下都我話事 而食唔到
講佢當時個關係係影響唔到 如果唔係今次爆左出黎

未來既野你會知道? 正如七 八十年代 你會唔會估到中國呀 李嘉誠今時今日個地位

只係佢做緊哩樣野
agger
影響力呢家野緊係睇長線架啦 佢自己接少一兩單有咩所謂
不如話佢依家想逐漸建立佢個影響力既時候就比人大踢爆
聲援Auman叫帶風向
事實就係慕容出片講一大堆陰謀論spin走咗Auman上庭件事
當時成班人一直圍住冇證據嘅事ff 明明問題就係佢啲低質片 拍垃圾 小圈子
就如同難食嘅黃店一樣
然後一大班而家畀人帶曬風向 人格謀殺佢
睇住咁多人為反而反 真心on9
"一直講緊擺Auman上枱係班屎家軍"
又要我講多次我講個事實出嚟回應返樓上所謂"3.繼續帶風向去黃藍 例如擺auman上枱"
"好心你運用你既腦袋“獨立”思考前,了解曬全件事先"
我想知CGA入面啲機點解寫住iget嘅?
姐係iget又係同細b同垃圾屎嗰啲有關架?
屎佬興趣就係講大話,2014神魔紅到台灣個陣巳經俾人爆過出嚟
否認係官方人員宣傳神魔,最後【未發行已經有神魔帳號】、【Mad Head 開發人員名單有佢】、【Terry合照】,成塊面腫晒

巴哈:【討論】已證實屎大的官方人員身份,請大家中立的看看對神魔玩家的影響https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=23805&sn=1069865

//而屎大一直在強調自己跟官方一點點私底下的關係也沒有
這就是一種欺騙的行為,無論大家怎樣不追究也是不對的
更何況現在涉及到的是官方一直在欺騙玩家//

科大魔術學會
屎萊姆拍youtube100%係想cap水

佢以前個channel後期條條都廣告game play黎比人屌到仆街
之後開左個3次元又黎多次網絡垃圾
神魔老細請同事兼同學開YouTube幫自己隻Game宣傳,
宣傳到人、Game一齊紅透港台
成哥?
咁一定會埋堆嘅
始終YouTube 圈咁細
但多數都係利益關係架啦
你出名就埋去睇下有無肉食
嗰堆人都係垃圾屎做主導點會唔聽佢講野
呢條友可以唔駛做呢行
神魔宣傳手段
bob叔都話佢假
根本條友只可以靠呃呃氹氹黎cap水

真係靠實力就大部分收皮
就好似間大陸公司 同今條所謂澄清片
動漫節 7月24
係時候出黎澄清再吸廣告cap水
g chi分享喜悅
我代表連登原諒牙屎了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞