海之戀停車場邊個仆街設計㗎

332 回覆
541 Like 8 Dislike

良心企業
仲要無泊車優惠
星期五晚都會
星期六日就全日十一點打後開始
以前牛下
上次見巴士都塞左係到,入唔到總站
荃灣係方便 但青衣高級啲喎你睇下荃灣x坡坊 鱟地坊嗰堆殘到
青衣應該去全香港都好方便
海之戀住戶停車場係同商場時租分開樓層,住戶車唔需要排隊入
有冇source
冇人叫你去咖喎,已black list呢個商場
未講完 , 3座啲細樓又係好搞笑
每層其中一個單位左邊90度就已經係lift 門, 完全喺正隔離 , 啫係話全層啲人都係企喺你屋企門口等lift
其實落完大雨踩上去 張野好快已經勁多菌仲要散唔到走廊空氣又唔流通
平面圖就有

長實樓特色一貫都係空間用到盡
都有分隔
青衣出mk老尖好唔方便咩?41A 44呢啲半粒鐘多啲車程都到
同埋唔係咩都冇啦 除咗醫院咩都有就真
公園體育館都有三四個 跑步又唔洗聞臭海
長發同青衣城夠日常生活有餘
東涌線可以直出西九 過海又肯定快過荃西
講環境 荃灣係多嘢買多嘢食 但條街真係好撚多人 特別呢排啲人好似放監咁 青衣有個海隔一隔清淨好多

利申 住緊荃西新樓 住咗一排晚晚跑步來回青衣 諗諗吓想搬過去
係咪月租車呀,好似你阻住月租車多啲🤣
得地鐵樓上兩棟高級
其他大部分都係屋村 私樓就望墳場
出市區一係轉車去地鐵站 一係轉去長安搭巴士
商場得青衣城 其他屋村商場殘舊又無野食

荃灣始終係舊區 但係起碼生活各樣都方便
就算住市中心 愉景新城都遠眺到汀九橋景
全部天橋連貫晒 有新有舊
有大商場又有小舖頭
路德圍啲黃店多到
入屯門元朗或者出九龍香港都一條路
反而青衣出去 去到荔景都係merge埋荃灣路
入新界都要經荃灣
再見人講公司唔開全名見一個屌一個
你估鄉土呀呢到
但係入口都係嗰條單程西路呢
又一個唔睇字
而家塞撚晒成個荃灣西呀
鬼係去海之戀
睇吓清潔得勤唔勤力啦
雖然好多人都唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞