海之戀停車場邊個仆街設計㗎

332 回覆
541 Like 8 Dislike
花斑茶社....
有人用槍逼你行果條路?自己揀又嘈嘈嘈 香港係咁㗎啦
你啱
一係豬一係五毛
無肉食,迷客夏,神石燒?
我既意思係隔離個場都有黃店,黃唔黃關個場咩事?
civil 仔表示哭撚咗
劃定一個位 總之任何車超出個個位就唔可以再排隊
閒日去過一次, 覺得車場入面仲on9, 走個時d出口牌細撚到
又無泊車優惠, 應該唔會再渣車去
泊如心好過,次次有位唔洗等
香港人好撚悲
首先比個濕尻賣樓廣告水左買層過千萬既樓
之後諗住好啦有個海景,仲諗住買低層d
壞lift都唔怕

呀仆你個街,點知就原來家家戶戶都係你門口出邊等lift
算,買架車得閒遊下車河
點知車位又貴,都算
次次星期六日分分鐘連出車都成問題,唔好諗返屋企都比人塞尻住
人地就怕星期六日出邊街多Sunday driver,馬路炸彈
你就成堆炸彈塞係你樓下車場
明明住個到就叫新界
但d人同車就仲多過中環

點解我同事呀Sam一樣住新界
人地就星期六日撚下狗,落樓慢慢去d小店黃店嘆個Brunch
我就要連落街穿過商場去對面如心二期食個幾十蚊垃圾藍店敏華早餐都需要極大勇氣
就算係自己屋企煮,食早餐時都會聽到係lift lobby傳黎個d岩岩上完興趣班,好撚活躍既小朋友尻叫聲
再加埋班港媽係到你一句我一句

呀屌!!!!!!!
點解人地咁撚Chill
我就咁撚悲

海之戀 愛炫美
諗起呢個slogan又打多次冷震
唔係淨係海之戀啦,一要排隊啲冚家鏟出哂嚟打尖
唔係未見過 r ma
咪係,都呠下佢地屌下,等佢知排隊啲人唔 gur
如果響迴旋處入海之戀唔係由落橋入
應該點先唔會俾人誤會打尖
入口塞撚到上番橋真係痴撚線,我去愉景果邊都比佢頂死

就算出口都係on9, 我九龍入黎,出口條路直去青山公路,要行兩三個燈口u turn 番轉頭黎走,幾弱智先做得到

Donki 基本上一點後就多人到行都行唔郁,嘔血
第一個燈位就U
on9設計
所以無下次喇, 多人到咁
果個真係戇撚鳩 交通流量咁大都係果到整入口 屌你好似以前咁逼啲車去前面新蒲崗兜返轉頭或者法國醫院調頭咪唔洗塞到咁
12 點前安全,我去親都係中午前
我係你老母都哭撚咗呀
屎之戀
理柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞