乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(12)

1001 回覆
182 Like 3 Dislike
屎盤大大話話多過39兩倍followers
幾時做期間限定好友?
對唔住大家 好耐冇入離原來已經12
spoon 已經重出江湖 大家又要狙擊啦!

首先係罷買呢間唔知咩交通警色的牌子
我來了!
陳庚佑係最犯眾憎嘅kol係過街老鼠
佢面皮真係成層樓咁厚

佢完全覺得自己道左歉 你地就要接受
我係要出返黎架啦

你咪試下出返黎囉 睇下仲有邊個brand 敢寄野比你試用
呢d唔係我地恐嚇d牌子 人地唔想用你或者搵你係因為你臭名遠播
繼續追擊
你做錯嘢
人哋同你講返個事實 你唔啱聽唔反省 仲要話人欺凌你
咁係因為你有問題你面皮厚你自我中心

你無做錯嘢但俾人蝦俾人杯葛
呢啲先係欺凌呀陳庚佑
你係咪有認知障礙呀
屌佢老母 我兩個ac都俾佢hide 左
錯,係五個ac都俾佢hide左,真係好能嬲
6.15 全城黑衣
6.16 維園
6.19 添馬
6.20罷工罷課公投
請入工會.....
6.21 旺角

我若放棄 誰衛我城
屎盤你要扮黃嘅話聽日咪撚出story
我愛小寶絲
佢仲要好撚識玩, hide淨啲鬧佢個啲同撐佢個啲,等啲人望落覺得好慘,我就試下好聲好氣同用證據咁覆撐佢啲人解釋成件事,用左5個ac佢hide撚曬
應該係互相交流Instagram hide comments同block 人心得
乛⼂keep flirting
你做咩提佢
姣婆遇上脂粉客
唔好再提啦 牙峰unfollow 左佢 傷心事

原來2月仲有flirt緊歐喬峰 同左珍珍拍拖啦啵
兩個廿四小時網絡管理員 mon cm勁過bot
一個畀人話就屈人叫佢臭雞
另一個就屈啦人cyber bully佢
真係好垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞