乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(12)

1001 回覆
182 Like 3 Dislike
屌佢老母啦po colorpop
佢夠薑tag brand name
我追擊到佢痴線

屌撚死佢 臭西
屎盤都幾撚勁 上哂報都要出黎獻世
佢試水溫啦
過多幾日就扮曬野岀廣告
老泥妹紅喇今鋪 唔係你拍啲片紅呀 係你呃錢個朵好紅呀dllm
成五千人bully屎盆
天堂鳥有冇後悔 冇同庚佑拍拖 失去左幾個上報既機會
都port到佢僕街啦 奶共又奶屎,on9
係咪得我覺得條女好有機心好恐怖
由po黑白彈結他片之後佢每一次出嘅story同post背後都有動機
突登整最近好流行嘅迷你pancake 就係為咗今日出個story話比啲pr知有幾多人save佢個post 佢仲有market (其實係得香港啲kol先會做到咁撚肉酸要咁樣po啲stats出嚟r job)
真心好痴線
擺明po自購試吓水溫先 之後就po真pr package
但係啲妹妹仔整係想整pancake 唔會買佢既sponsor

但係d pr係靠用stat離搵人 我地禁入佢profile佢個接觸人數越高對佢越有利
pr靜係要佢個brand比人知 唔需要買
佢又一路keep住買followers d呀嬸唔用連登點知spoon chan知個朵臭晒咩
佢地就係根據下屬整的 excel搵最多人follow同likes ge篤一個出離就得
分分鐘嗰五百幾個ig direct係啲人send比朋友笑鳩佢有幾作狀同厚面皮
我係pr公司就blacklist佢啦 邊個會夠膽為咗幫個kol試水溫而賠上成間公司
就算唔係hater我都唔會覺得陳庚佑同靚有任何關係
學生妹時期都話正正常常 依家佢個樣點睇都好篤眼篤鼻無忽正常
唔緊要呀咪試吓淨係憑數據派嘢俾屎盤
派完見到我哋d留言咪知咩事
好期待第一間搵佢的公司
又抄... 屎盤又陰啲陰啲跟前bff著呢啲衫
仲要唔怕屎盤block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞