乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(12)

1001 回覆
182 Like 3 Dislike
同林鄭冇分別 全世界都錯 得佢岩
超越左珍珍得11個post
可以幻想到屎盤個樣同Tone
‘我都認咗錯喇 你地做緊嘅野係欺凌 我唔會認低威㗎‘

有無絲打去人西谷開post?
比多d人知屎盤嘅惡行
香港都未立國安法 屎盤就開始滅聲
同林鄭一樣 你地唔會得逞
繼續
佢block晒成班追擊開佢既絲打
未被佢block記得去佢度留言
https://www.instagram.com/p/CBagGHRgtQ0/?igshid=1bakqxk6ju937
以後邊間公司再sponsor spoon chan一定唔買 credit to: 小寶絲

List:
Benefit
Clinique
Kiehls
仲有kose
諗緊乜咁好死出道歉片 原來係想上返水 粉底已經夠厚 面皮都咁厚
點解6月10去6月11同6月13去6月14仲follower number咁parallel 雙100嘅?個app係百進制?
12了
youtube好聲好氣留佐幾個純講facts嘅留言
一個都show唔到出黎
滅聲共產黨
係咪即係Anita ?
Glamglow block哂我地
上個post有人比innisfree block左
係呀,Anita個谷
Credit to yepi(肥蛙) 隔住個mon都feel到佢有幾做作
[quote][quote]出返黎試水溫
我見之前有人開左post講蝦乾,又係好多人都唔知咁多衰野
搵工未
你乜都抄
叫自己做KOL content creator
outfit style又抄 photoshop又抄
連依家出個post都要抄人地外國kol
屌 你想我地睇得起你都有下啲新意啦
同佢出過event
佢英文真係好差
好中意係人面前曬英文
但係啲客真係睇唔起佢
一黎就: “Hhheeellllooo I arm Spoon. Nice to meeat you ah.”
啲音錯撚曬 真係好羞家
無知一問邊個係anita
FB search 倫敦人西先生手記
39姐問屎盤係乜水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞