CRE 2020討論區 (3)

1001 回覆
3 Like 20 Dislike
英文易到傻
利申英都係4 但浸咗4年大學好好多
我lv3,做mock個啲覺得難到飛起,心諗到時實fail , 但考13號個份做完仲有時間剩,最後Lv2左
英2P53
Apt test 淨係識幾題 9成亂撞本身重以為會fail
但BLT低到仆街 準備再戰了
BLT 40分個個都係到扮低
唔洗care,根本冇9字頭就要retake
100000分都好 首先面試要過
咁不如練好啲interview好似有用啲
係咁溫同考基本法真係好鬼悶
傻啦 睇眼緣架咋
如果成績真係相差無幾,你想簡個順眼靚女定啱多一兩題blt嘅人
依樣真,政苦工blt唔重要,只係佔10%total mark, 人地想收你自然會係其他part加分等你夠個standard例如manner, 知識,語言,表達,logic等既閪分紙
早兩年考
冇準備
22p47
英文廢廢地dse lv3都有2
自己都嚇左嚇
呢個真
BLT只能做參考
唔係話完全唔重要,但80幾同100分係面試個分唔係差咁遠
個官想請你咪其他度比高1,2分就得,
咁已經可以同考100果個人睇齊
你話50同100比就難拉啲啲者
22P80
第一次考
以為自己中文會fail
apt test主力做前面啲文字題,唔做sequence
blt就剩係做嗰個中學生測試,無點認真背
同意
做推理題同閱讀理解好過做啲濕鳩數列
今次英文好似好易?鳩撞都lv2
最緊要JRE啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞